MENU

Компании «Укртрансгаз» и «Укргазвидобування» будут приватизированы - Турчинов

2086 0


Правительство соответствующими распоряжениями превратила компании «Укртрансгаз» и «Укргазвидобування» в публичные акционерные общества, чтобы иметь возможность их приватизировать. Об этом в своем блоге пишет Александр Турчинов. 

«Керманичііз досвідом професійних кишеньковихзлодіїв знають, як відволікти увагу,щоб обчистити своїх виборців.


Покибільшість українців пильно стежить загрою української збірної на Євро 2012,пограбування країни не те що неприпиняється – воно активно прискорюється.

Керманичііз досвідом професійних кишеньковихзлодіїв знають, як відволікти увагу,щоб обчистити своїх виборців.


Так, наминулому тижні Кабмін видав розпорядження,за яким компанії «Укртрансгаз» та«Укргазвидобування» перетворять напублічні акціонерні товариства.


«Укртрансгаз»займається постачанням українцям газута транспортуванням його до Європи, набалансі у цієї компанії численнігазосховища. «Укргазвидобування», всвою чергу, відповідає за розвідкунафтових  та газових родовищ,видобуток, переробку та  реалізаціюнафтопродуктів.


Ласийшматочок для цих клептоманів! Схема ненова. Сьогодні вони перетворюють цікомпанії на акціонерні товариства, азавтра ці акції «випадково» опинятьсяв їх кишенях.

Крім того,паралельно готується приватизаціяпортів та залишків енергетичногопотенціалу України».


«Тобто,за їх планом в найближчий час вся країнаповинна стати приватною власністю своїхже ґвалтівників. Тоді Україну можнабуде передати у спадок чи віддати підзаставу, або, в крайньому випадку, вигідноперепродати...», - резюмирует АлександрТурчинов в своей публикации.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини