MENU

Пока украинцы следят за ЕВРО-2012, ускоряется грабеж страны — Турчинов

1071 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Поки більшість українців пильно стежить за грою української збірної на Євро 2012, пограбування країни не те що не припиняється – воно активно прискорюється.


Керманичі із досвідом професійних кишенькових злодіїв знають, як відволікти увагу, щоб обчистити своїх виборців.

Так, на минулому тижні Кабмін видав розпорядження, за яким компанії «Укртрансгаз» та «Укргазвидобування» перетворять на... публічні акціонерні товариства.

«Укртрансгаз» займається постачанням українцям газу та транспортуванням його до Європи, на балансі у цієї компанії численні газосховища. «Укргазвидобування», в свою чергу, відповідає за розвідку нафтових та газових родовищ, видобуток, переробку та реалізацію нафтопродуктів.

Ласий шматочок для цих клептоманів! Схема не нова. Сьогодні вони перетворюють ці компанії на акціонерні товариства, а завтра ці акції «випадково» опиняться в їх кишенях.

Крім того, паралельно готується приватизація портів та залишків енергетичного потенціалу України.

Тобто, за їх планом в найближчий час вся країна повинна стати приватною власністю своїх же ґвалтівників. Тоді Україну можна буде передати у спадок чи віддати під заставу, або, в крайньому випадку, вигідно перепродати...»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини