MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 січня 2023

206 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 січня.

Внаслідок трагедії в Броварах загинуло керіництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар 

Внаслідок авіакатастрофи у Броварах загинуло керівництво МВС — вони знаходились у гвинтокрилі ДСНС, повідомляє очільник Нацполіції Клименко,  інформує UAINFO.org.

Клименко повідомив, що сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар.

Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила.

22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей.

"Невимовний біль": Зеленський відреагував на авіакатастрофу в Броварах і вшанував пам'ять загиблих

Президент України Володимир Зеленський заявив із приводу трагедії у Броварах, де вранці 18 січня розбився вертоліт. Глава держави повідомив, що внаслідок катастрофи загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ.

Зеленський зазначив, що вертоліт впав на територію одного з дитячих садків, внаслідок чого загинули троє дітей. Про це президент повідомив у Telegram, інформує UAINFO.org.

"Станом на цю хвилину загинули три дитини. Невимовний біль. Гвинтокрил упав на територію одного з дитячих садочків", – написав він.

За словами Зеленського, він доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України та іншими уповноваженими органами з'ясувати всі обставини.

Президент додав, що на місці трагедії працюють усі служби.

"Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих!  Денис, Євген, Юрій, команда МВС... справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!". – написав президент.

Керівництво МВС направлялося гелікоптером в одну з "гарячих" точок, – ОП

Керівництво МВС, яке розбилося в авіакатастрофі в Броварах, летіло гвинтокрилом у відрядження в одну з "гарячих" точок на якій тривають бойові дії в країні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника голови ОП Кирила Тимошенка під час брифінгу, інформує UAINFO.org.  

На питання журналістів, яка була мета польоту, він відповів:

"Звісно, це мета у справах в одну з гарячих точок, які є в нас в країні і де проходять бойові дії. Більше подробиць щодо цього ми трохи пізніше надамо".

Нагадаємо, що сьогодні в Броварах розбився гелікоптер з керівництвом МВС. На борту знаходилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перший заступник міністра та державний секретар МВС.

НАТО має гарантувати Україні членство в альянсі, – Кіссінджер. ВІДЕО

Колишній держсекретар США Генрі Кіссінджер заявив, що членство України в НАТО буде "доречним" після того, як буде забезпечено мир.

Про це він у вівторок, 17 січня, повідомив у процесі Світового економічного форуму в Давосі, пише UnHeard, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.  

Кіссінджер заявив, що ідея нейтральної України в умовах російської агресії вже не має сенсу.

"До цієї війни я був проти членства України в НАТО, бо боявся, що розпочнеться саме той процес, який ми спостерігаємо зараз", — розповів колишній держсекретар США.

"Як далі жити, не уявляю": Лавров раптово заговорив про закінчення війни проти України 

У кремлівського диктатора Володимира Путіна раптово заговорили про закінчення війни проти України. Щоправда, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров не уявляє, як жити далі після цього.

Таку заяву він зробив на підсумковій пресконференції. Відповідне відео опублікували російські пропагандисти, інформує UAINFO.org з посиланням на Obozrevatel.

Так, Лавров пообіцяв, що "війна колись закінчиться", а Москва нібито зможе "відстояти правду".

"Війна колись закінчиться, ми все одно відстоїмо свою правду, але як далі жити, я поки що не уявляю. Все залежатиме від того, які висновки зробить Європа", – сказав він.

"Виживає трохи більш як 10%": спливли величезні втрати "Вагнера" в Україні 

Приватна військова компанія "Вагнер" зазнає колосальних втрат в Україні. Завербовані зеки закінчуються неймовірними темпами.

Як повідомляє російський проект "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерело, з 270 ув'язнених однієї з башкирських колоній, завербованих у ПВК "Вагнер", на цей час живими залишилося 30 осіб.

"Такий показник дуже вірно відображає кількість втрат ув'язнених - виживає трохи більш як 10%", - зазначило джерело.

Поганий знак: путіністка Матвієнко зганьбилася на похороні Чурікової. ВІДЕО 

Голова Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко осоромилася на похороні актриси Інни Чурикової, яка померла 14 січня у віці 79 років. Відома путіністка не змогла поставити букет у вазу, і та з гуркотом упала на підлогу.

Відповідні кадри поширилися у мережі. Матвієнко не намагалася самостійно підняти вазу з квітами, проте їй допомогли, після чого вона пішла, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.  

Коментатори зазначили, що падіння букета біля труни – це поганий знак для Матвієнко. Забобонні користувачі вважають, що "душа Чурікової не прийняла ці троянди", а також, що сама голова Радфеду може померти наступною.

"Це їй букет кинули. Ага. Вона наступна", "Душа Чурікова не прийняла квіти від Валі-Півстакана (раніше у неї така клікуха була?). Так, згодна – знак поганий", "Не прийняла велика Чурікова сатанинський букет", "На одного до****ба вже вінок падав", "Тааак. Вірна прикмета. Пи**ець кривавому режиму. Пам'ятаєте на Януковича вінок упав? Через якийсь час – усе", – писали в мережі.

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини