MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 лютого 2023

144 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 23 лютого.

РФ буде змушена вивести війська з України, інакше режиму Путіна загрожує крах, – Буданов

Росія буде змушена вивести свої війська з території України. Цьому сприятиме як тиск української армії, так і політичні процеси в самій Росії, тиск дипломатії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова під час інтерв’ю виданню Le Monde, інформує UAINFO.org. 

"Росія буде змушена зробити цей вихід (вивести війська з України, - ред.) незабаром, інакше це швидко призведе до краху російського режиму. У нього немає іншого рішення. У росіян була можливість спокійно вийти з ситуації, яку вони самі створили. Вони не хотіли зупинятися. Вони обрали шлях ескалації. Це створює для них проблеми", - каже він. 

На думку Буданова, Росію чекають дуже важкі часи. За його словами, виникне питання про політичну та безпекову архітектуру регіону, який простягається від Східної Європи до азіатської частини Росії. Потенційно це може змінити політико-територіальну конфігурацію РФ.

Усім патріотам - час діяти. В ефірі кримських радіостанцій пролунало звернення Буданова 

В ефірі кримських та навіть деяких російських радіостанцій прозвучало звернення керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відео, яке поширив речник голови Одеської військової адміністрації Сергій Братчук і "Крим. Реалії", інформує UAINFO.org

"До вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території - Донбас, АР Крим та весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам - час діяти прийшов. Чекайте, ми йдемо до вас. Слава Україні!" - йшлося у повідомленні.

Арестович заявив, що Україна може "вирішити проблему Придністров'я за три доби"

Якщо Молдова попросить Україну допомогти "вирішити" питання з Придністров'ям, Київ не залишиться у стороні.

Таку думку висловив колишній радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, передає ТСН, інформує UAINFO.org.

За його словами, Україна може допомогти Кишиневі військовим шляхом "зачистити" Придністров'я від окупантів навіть не чекаючи перемоги у нинішній війні з РФ.

"Молдова – суверенна держава, і вона сама вирішує, кого просити допомогти. Тільки за рішенням молдовської влади ми можемо допомогти. Ми маємо можливість. За три доби це можна вирішити", – переконаний Арестович.

Російський депутат послухав послання Путіна з локшиною на вухах. ВІДЕО

У Росії депутат Самарської думи від КПРФ Михайло Абдалкін з локшиною на вухах слухав послання Володимира Путіна Федеральним Зборам.

Він опублікував ролик на особистих сторінках у соцмережах, зазначивши, що дивився послання на прохання керівництва фракції КПРФ в обласній думі, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

"Повністю підтримую, повністю згоден, чудовий виступ. Нічого подібного я за останні 23 роки не чув. Приємно здивований", - прокоментував відео депутат. 

Це дуже сильно обурило депутата Держдуми Олександра Хінштейна. Той виклав фото Абдалкіна і порівняв його реакцію з коментарем лідера КПРФ Зюганова про те, що мова Путіна "носила виключно принциповий характер". 

"Дивна, якщо не сказати більше, витівка, більш доречна для українського, але не російського депутата. Сподіваюся, керівництво КПРФ зуміє приструнити свого однопартійця: якщо, звичайно, заяви про підтримку президента і необхідність консолідації - це не просто слова", - написав Хінштейн.

У "Лужники" випустили двійника? Путін, який постійно кашляв під час послання до Федеральних зборів, "випромінював" здоров’я на концерті 

22 лютого на московському стадіоні "Лужники" провели черговий пропагандистський концерт під назвою "Слава захисникам Вітчизни". На заході виступив і президент країни-агресора Володимир Путін. Однак публіка вже помітила деякі нюанси у зовнішності кривавого диктатора та заявила, що це був не справжній глава Кремля, а його двійник.

Увагу мережі привернуло те, що ще напередодні у своєму виступі з посланням до Федеральних зборів РФ Путін увесь час кашляв. А ось уже до сьогодні, виходить, повністю одужав і буквально вилетів на сцену, палаючи енергією. Та й обличчя в нього вчора було не такої свіжості, як у "Лужниках", пише Обозреватель, інформує UAINFO.org. 

Крім того, напередодні кривавий диктатор був на меншій відстані від людей, ніж сьогодні. Мабуть, для того, щоб публіка не помітила різниці.

До речі, психолог Дмитро Попов розповів, як відрізнити Путіна-оригінала та Путіна-двійника.

За його словами, "бункерний" Путін з'являється на публіці дуже рідко. Зазвичай це відбувається для приватних зустрічей, наприклад, із міністрами. А ось його двійника, якого експерт називає "балакуном", тримають для того, щоб випускати туди, де треба багато і публічно говорити. Ба більше, є ще й "банкетний" Путін, який, за словами Попова, ходить на публічні застілля. 

"Вони дуже схожі голосом, обличчям, манерою поведінки. По-перше, у "бункерного" дуже багато ботоксу. Тому, якщо ботокс є, під нього підлаштуватися простіше, ніж під реальне обличчя. Тому вони схожі. Але є геометрична різниця в особах всіх трьох. Я їх на очі не бачу. Я вимірюю її лінійкою, співвідношення вираховую – і тоді розумію", – розповів Попов.

Шеф-кухар Клопотенко запропонував меню для останньої вечері Путіна перед стратою: "Я б туди нас*ав"

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, яку страву подав би диктатору Путіну на “last meal” (останню вечерю, яку пропонують приреченим на страту).

Свій варіант "меню" кухар озвучив в інтерв’ю YouTube-каналу “Ґрунт”, інформує UAINFO.org.

“Я б туди нас*ав”, - лаконічно відповів відомий кулінар, не вигадуючи особливих рецептів.

Велике палаюче серце. У центрі Відня запалили п’ять тисяч свічок заради українських дітей. ФОТО 

На центральній площі Відня Штефансплац встановили 5000 свічок, розміщених у формі серця. Таким чином благодійний фонд Карітас та українська спільнота нагадали про українських дітей, що страждають від війни.

Акція Море вогнів для дітей України зібрала сотні людей на площі Штефансплац. Її мета нагадати світові про сотні загиблих маленьких українців, тисячі дітей, поранених і постраждалих від повномасштабної війни, яку Росія розпочала рік тому.

В акції взяв участь також амбасадор України в Австрії Василь Химинець і пастор українського греко-каталицького приходу святої Варвари Тарас Шагал. Посол подякував «за велике серце австрійців», яке відображають палаючі свічки на площі.

Українка Новосад здобула медаль у лижній акробатиці на чемпіонаті світу

Українська лижниця Анастасія Новосад стала бронзовим призером чемпіонату світу з фрістайлу та сноубордингу у Бакуріані (Грузія), інформує UAINFO.org з посиланням на ZN.UA.

Українка успішно виступила у лижній акробатиці. Вона зуміла пробитися до суперфіналу за підсумками перших стрибків із другим найкращим результатом.

У суперфіналі Новосад вдалося виконати стрибок на 82,84 бала, що принесло їй бронзову медаль. Золото дісталося китаянці Фанью Кун (85,30), а друге місце посіла австралійка Даніель Скотт (83,84). 

Для збірної України це друга медаль на турнірі. Також українці вибороли бронзу у командному фристайлі. Збірна посіла п'яте місце в медальному заліку ЧС, який вже завершився. 

 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини