MENU

Сейчас идет война, и она закончится победой - Турчинов

1797 5

 

«У цього народу є нічимі ніколи не прикрита ахіллесова п'ята»,- пишет в своем блоге Александр Турчинов.


«Ці люди абсолютнопозбавлені вміння прощати один одномунезгоди навіть в ім'я інтересів загальних,високих. У них немає державного інстинкту.Ти знаєш, вони не вивчають історії.Дивовижно. Вони вже двадцять п'ять літживуть негативними лозунгами одкиданнябога, власності, сім'ї, дружби! У них відслова «нація» остався тільки прикметник.У них немає вічних істин. Тому серед нихтак багато зрадників. От ключ до скриньки,де схована їхня загибель. Нам ні длячого знищувати їх усіх. Ти знаєш, якщоми з тобою будемо розумні, вони самізнищать один одного».


Це не звіт сучасногорезидента міжнародної розвідки, а цитатаз кіноповісті Олександра Довженка«Україна в огні», яку він написав у 1943.Цитата – це роздуми німецького офіцерапро близьку, на його переконання, перемогунад Україною…


Сьогодні День скорботиза жертвами Великої Вітчизняної війни.Страшна війна, яка забрала більше 10мільйона життів українців… Дивно,правда, що й досі слова Довженка такіактуальні? Але всі ми знаємо чимзакінчилась війна… Війна закінчиласьперемогою над злом. Цим закінчиться ісучасна війна», - пишет АлександрТурчинов.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини