MENU

Замість "Київ за три дні": Шойгу промовився, коли Росія збирається закінчити війну і "досягти цілей"

880 0

Росія розраховує завершити війну в Україні до 2025 року. Досягнути цілей "за два-три дні", як відомо, загарбникам не вдалося.

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, на засіданні колегії російських генералів 26 вересня міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що "намічені цілі будуть досягнуті до 2025 року", інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Чому Путін наказав Шойгу зупинити контрнаступ ЗСУ до жовтня – експерт назвав справжню причину

"Продовжуємо нарощувати бойову міць Збройних сил, у тому числі за рахунок постачання сучасного озброєння та вдосконалення підготовки військ з урахуванням досвіду "спеціальної військової операції" (так в РФ називають війну - УНІАН). Послідовна реалізація заходів плану діяльності до 2025 дозволить досягти намічених цілей", - сказав Шойгу на колегії Міноборони РФ у вівторок.

Коли закінчиться війна в Україні: що кажуть експерти

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко прогнозував, що у 2023 році не варто очікувати завершення війни з Росією. На його думку, і в 2024 році війна, швидше за все, не закінчиться, хоча, можливо почнеться її завершальний етап.

"У 2023 році війна точно не закінчиться, є сумніви, що вона закінчиться і в 2024 році. Швидше за все, в 2024 році вона перейде в свій завершальний етап, але безпосередньо не закінчиться", - сказав він.

Натомість волонтер Сергій Притула вважає, що розв'язана Росією війна в Україні може не закінчитися ні цього, ні наступного року.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

УНІАН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини