MENU

Коммунисты по полной осваивают современные избирательные технологии

1630 6

 


Комуністів щороку стаєменше, але комунізму щоразу більшає.Комуністична пропаганда уже в минулому.Якщо на минулих виборах на новітнівиборчі технології КПУ дивилася якЛенін на буржуазію, скоса, то тепер їхюзають по повній програмі.

Про це пише в блозі Влад Фагор.


Навибори-2012 КПУ йде з гаслом «Вернем странународу». Про це комуністи говорять збіллбордів, які розвішані по всійУкраїні. Напис виключно російською. Нарекламних щитах мама та дитина, якісимволізують «безкоштовну освіту».

Наминулих виборах працювали «по-старінке»:від дверей до дверей, від площі до площі.Правда, щоб охопити усі площі наймалиневеликий чартерний літак, персон на10-ть. Тепер арсенал PR-засобів значнорозширили.

Компартія «заповажали»навіть загальноукраїнські телеканали.Виявляється ТВ-менеджери «люблять» нелише НаташуКоролевська з її фальшивою«мрією», а й червоних. На прес-конференції ПетраСимоненка приїзджає більшетелекамер, аніж на заходи за участюміністрів. Таке враження, що власникителеканалів, ті ж олігархи, не чулирадіороликів лідера КПУ. 


У FM-діапазоні ПетроСимоненко гнобить олігархів та 21українського мільярдера, які не даютьлюдям щасливо і заможно жити. Очевидно,у червоних глибока амнезія. Адже самез цими олігархами вони в одній коаліціїу Раді і саме комуністи підтримали ВіктораЯнуковича під час президентськихвиборів. Тому не в останню чергу завдякичервоним Президент огородився від цьогонароду парканом Межигір’я…

Усучасних комуністів є навіть власниймедіахолдинг. Син ПетраСимоненка успішно розбудовуєтелеканал «Гамма» та інтернет-сайт«Голос.UA». Розвиваючи телебізнес,комуністи продовжують сумувати за СРСР.Звичайно, у рекламно-пропогандистськихцілях… Наприклад, Спірідон Кілінкаров про ностальгію за Союзом знявпоетичний відеоролик. 

 

 

Комуністи вже давно із«Волг» пересіли на престижні авто, накшталт «Порше». А свої акції Компартіяз вулиці переносить в соціальні мережі.Наприклад, у Фейсбук ,Твіттер та Вконтакті єціла група «Вернем страну народу». Тамнавіть різноманітні конкурси-протестиорганізовують. Одним словом, розширюютьелекторальну базу…


Компартія вже не«шугається» креативу, вона «йде у маси»на літаках, дорогих авто, стукається довиборців коштовною рекламою, прихованою«джинсою» та PR-акціями у соціальнихмережах. 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини