MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 грудня 2023

157 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 грудня.

Заяви Путіна про війну на 5 років – це намагання залякати Захід і населення України, – експерт Ступак

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак аналізує, що заява російського диктатора Володимира Путіна про продовження війни ще на п'ять років є погрозою для західного світу та України

Про це він розповів в етері Еспресо, інформує UAINFO.org

"Нумо розбирати цю тезу. Коли зустрічаються, наприклад, два боксери, вони зважуються і потім починають один на одного дивитися і кожен хоче переконати супротивника у тому, що він сильніший, вони погрожують один одному. Я так само сприймаю цю заяву, що це була погроза для західного світу, щоб, по-перше, західний світ жахнувся: як так, ще п'ять років, та ні, ми не витримуємо стільки давати Україні. По-друге, на внутрішнє населення України: ще п'ять років, або скільки там, як до 2027 року, ні-ні, нумо зав'язувати", - пояснює експерт.

За словами Ступака, це намагання взяти світ переляком, водночас ситуація у РФ доводить протилежне.

"Подивіться, російська економіка тріщить, звісно, не тими темпами, як би нам хотілося, не мак масштабно, як наша. Подивіться на цивільну авіацію, за один місяць в них було надзвичайних випадків у повітрі більше, ніж за весь минулий рік, а на наступний 2024-й можна вже очікувати падіння цивільних літаків через санкції. Ми бачимо, як російська нафта зупинилася, вже шість танкерів поблизу Індії з російською нафтою, вони не можуть зайти через санкції. В Дубаї заборонили відкривати росіянам рахунки в місцевих дирхамах, щоб потім проводити розрахунки в індійських рупіях. Тобто у них є можливість ще вести бойові дії, наступати, але щоб сказати, що у них все добре, вони просто палять бамбук і в них безліч грошей - про Москву, Пітер - можливо, а все решта - там дійсно дуже-дуже важко", - додав співробітник СБУ 2004-2015 рр. 

У РФ знову загадкова смерть: один із соратників Путіна випав з вікна 

Російський депутат і соратник президента Володимира Путіна був знайдений мертвим за загадкових обставин у середу, 27 грудня, після падіння з третього поверху свого будинку.

Про це пише Yahoo, передає ТСН, інформує UAINFO.org.

Зазначається, 46-річний Володимир Єгоров, який був членом правлячої партії Путіна "Єдина Росія", занурився на 9 метрів і загинув у своєму будинку в місті Тобольськ, розташованому в західно-сибірському регіоні Тюменської області.

Baza повідомило в своєму Telegram-каналі, що тіло Єгорова було виявлено в середу вдень у дворі будинку і що поліція з'ясовує причини його смерті. Fox News Digital звернувся до Міністерства закордонних справ Росії, щоб підтвердити повідомлення, але не отримав відповіді одразу.

The New York Post  повідомляє, що Єгоров міг страждати від проблем із серцем перед смертельним падінням. Єгоров, який також був юристом, був змушений піти з міської адміністрації 2016 року після корупційного скандалу, за який він не був засуджений.

 

Трамп заявив, що "Сам удома 2" став успішним завдяки його епізодичній ролі 

Експрезидент США та підприємець Дональд Трамп стверджує, що його 6-секундна поява в кадрі зробила успішним фільм "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку"

Про це пише Variety, інформує UAINFO.org з посиланням на Еспресо

Дональд Трамп розкритикував режисера фільму "Сам вдома 2: Загублений у Нью-Йорку" Кріса Коламбуса за те, що він заявив в інтерв’ю, що Трамп знущався з нього під час зйомок сиквелу 1992 року.

У своїй соцмережі Truth Social колишній президент США заявив, що Коламбус і виробнича команда "благали його знятися в епізодичній ролі в "Сам удома 2".

"Вони орендували готель Plaza в Нью-Йорку, яким я володів на той час. Я був дуже зайнятий і не хотів цього робити. Вони були дуже милими, але, перш за все, наполегливими. Я погодився, а решта вже історія! Це маленьке камео злетіло як ракета, і фільм мав великий успіх, і досі має, особливо під час Різдва. Люди дзвонять мені, коли він виходить в ефір", - написав Трамп.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини