MENU

Стало відомо, де відбудеться Дитяче Євробачення-2024

78 0

Стало відомо, де відбудеться Дитяче Євробачення-2024

Не менш важливий міжнародний пісенний конкурс Дитяче Євробачення-2024 відбудеться в Іспанії. Цьогоріч національний суспільний мовник Radiotelevisión Española (RTVE) вперше в історії буде вести шоу. У 2023 році Сандра Валеро із піснею Loviu посіла 2 місце в рейтингу, представивши Іспанію. 

Востаннє країна вигравала Дитяче Євробачення у 2004 році. Про це повідомили на сайті Дитячого Євробачення, інформує UAINFO.org з посиланням на OBOZ.UA

 

"Через двадцять років після їхньої перемоги на дитячому пісенному конкурсі Євробачення ми раді, що нарешті привезли конкурс до Іспанії. Ми вдячні RTVE за погодження провести 22-й сезон конкурсу, який надає молодим артистам з усієї Європи неймовірну платформу для демонстрації свого таланту. Ми з нетерпінням чекаємо фієсти, яка відбудеться в Іспанії цього року!" – висловився виконавчий керівник Дитячого Євробачення Мартін Остердал.

На Дитячому Євробачення-2023 перемогу здобула учасниця з Франції Зої Клозюр із піснею Coeur. Утім, специфікою юніорівської версії пісенного конкурсу є те, що він не обов'язково проходить у країні-переможця. Французьке телебачення вирішило передати право провести цьогорічний конкурс Іспанії, на що вона радо погодилася. 

"RTVE з великим ентузіазмом вітає запрошення Європейської спілки радіомовлення та телебачення на Дитяче Євробачення-2024, яке відбудеться в Іспанії. Ми впевнені, що іспанська публіка також сприйме це оголошення з великим ентузіазмом і зустріне спільноту Євробачення з розпростертими обіймами", – відповіла Ана Марія Бордас, голова делегації Іспанії на Дитячому Євробаченні.

Зокрема, місто, у якому відбуватиметься конкурс та його дату повідомлять пізніше

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

OBOZ.UA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини