MENU

«Регионал» осматривает голую женскую грудь - Данилюк

1712 1

  

 

«Вибори роблять політиківрозкутими та винахідливими», - пишет всвоем блоге Александр Данилюк.


«Активістами громадянськогоруху «Спільна Справа» в рамках незалежногомоніторингу парламентських виборіввиявлено факти непрямого підкупувиборців та використання адміністративногоресурсу в Голосіївському районі містаКиєва.


Так народний депутатІгор Лисов (Партія регіонів) роздаєвиборцям запрошення на безкоштовнеренгенівське обстеження молочнихзалоз(мамографію), яке проводиться набазі Голосіївської районної поліклініки№2. Як повідомив активістам головнийлікар поліклініки Віталій Омельчук,прийом пацієнтів було розпочато 1 червняі триватиме він до дня виборів. Заразполіклініка формує чергу бажаючихпройти обстеження.


Дивною є сама формапідкупу, адже Голосіїська районнаполіклініка №2 є бюджетною установою,тому мала б і так проводити обстеженнябезкоштовно.

  

  

 Оголошенняна вході в Голосіїську районну поліклініку№2

  

Як вповідомлялосьраніше, Ігор Лисов планує балотуватисьпо 212 виборчому округу, межі якогозбігаються з межами Голосіївськогорайону столиці. Як і інші регіонали, щовже розпочали кампанію в Києві, ІгорЛисов не використовує на своїх агітаційнихматеріалах жодних згадок про своюпартійну приналежність», - сообщается в блоге.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини