MENU

Янукович планирует построить 20 площадок не для больниц, а для вертолетного такси

673 1

  

 

«Будь-яка справанинішньої влади, яка публічно видаєтьсяза корисну і благородну, рано чи пізновиявляється аферою», - пишет в своемблоге Александр Бригинец.


«Висока «благородна»мета - побудова  близько 20 вертолітнихмайданчиків біля лікарень, яка широкообговорюється владою, виявляється ніщоінше, як заплановане розширеннямережі майданчиків для вертолітноготаксі, що вже використовує скандальнийПрезидентський вертодром на схилахДніпра.


Як виявляється схилиДніпра під майданчиком огляду біляМаріїнського палацу зіпсовані скляниммонстром виключно з комерційною метою– для запуску таксі. І вертолітниймайданчик біля Шевченківського меморіалув Каневі, побудований за гроші Євро-2012,який як і передбачалося для Євро-2012 ніякне використовувався - це теж частинавортолітно-таксійної інфраструктури. 


Зазначу, вертолітниймайданчик, що нагадує палубу авіаносця,розмічений для посадки 2-х вертольотів,але за потреби на ньому може сідатиодночасно 6 гелікоптерів.


Будь-яка справа нинішньоївлади, яка публічно видається за кориснуі благородну, рано чи пізно виявляєтьсяаферою, метою якої є вкрасти землю, грошітощо. Або приватним бізнесом близькихдо влади провладних олігархів.


Нагадаю, з 25 червня уКиєві запрацювало вертолітне таксі.Аеротаксі запускають авіакомпанія«Ютейр Україна» і компанія «АмадеусКо», яка отримала 2,18 га під будівництвовертолітного майданчика на Парковійалеї», - сообщается в блоге.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини