MENU

Компьютеры будут предупреждать о приближении «Хюндай»-убийц Колесникова

965 0



«ДП «Південназалізниця» 18 червня уклало угоду з ТОВ«Хартеп» на впровадження автоматизованоїсистеми «Навігація і управління» тазвукового оповіщення пасажирів пронаближення швидкісних потягів надільницях Гребінка – Полтава, Полтава– Лозова та Полтава – Харків. Вартістьугоди склала 7,00 млн грн. Про цеповідомляється в «Віснику державнихзакупівель», - сообщает блог maidenua.


«Закупівляздійснена після того, як «Укрзалізниця»наприкінці травня запустила швидкісніпоїзди «Хюндай» по маршруту Київ-Харків,а також на Львів та Донецьк. За даними ЗМІ,за цей час загинули дві жінки та однадитина через високі швидкості корейськихпоїздів.


Передбачено оснащеннянавігаційними модулями машиністівшвидкісних потягів оснащення бортовимиінтелектуальними комплексами рухомогоскладу моторвагонних депо «Полтава»та «Люботин». На кількох десятках станційХарківської та Полтавської областейпотрібно встановити програмно-технічнікомплекси оперативної поїзної обстановкидля відображення у вокзалах та комплексидля трансляції мовної інформації тауправління інформаційним табло наперонах станцій.


Компанія «Хартеп»обрана постачальником по неконкурентнійпроцедурі закупівлі «в одного учасника»,оскільки вона є єдиним вітчизнянимпостачальником обладнання», - пишет maidenua.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини