MENU

Нам нужны люди, которые не боятся бандитов - Турчинов

802 0

Диригент-маріонетка Чечетов сьогодні не зміг стримати свої емоції, розповідаючи, як вони гарно "розвели опозицію" під час антиконституційного шабашу, який ПР назвали "прийняттям Закону про мову у 2 читанні".


Так, дійсно вони, як професійні крадії на довір'ї "розвели" опозицію… Розвели так само, як вони розвели пенсіонерів на Пенсійний кодекс, як розвели малий та середній бізнес на Податковий кодекс, як розвели чорнобильців та афганців, лікарів та вчителів на «покращення життя вже сьогодні», як розвели всю Україну на президента «гаранта» Конституції.

Вони розводять в судах, вони розводять у в‘язницях, вони розводять на вулицях та в оселях українців на гроші, на бізнес, на майбутнє, на життя. 

Я не депутат, хоча багато років працював у ВР, і зараз бачу, як вони знову продовжують "розводити", використовуючи селекціонованих їх злодійською шайкою, фальшивих опозиціонерів, які зараз пишуть на своїх веб-сторінках, наскільки беззуба опозиція. 

Так, опозиція дійсно не била по обличчю цих "розводил"… Але, може це добре, що опоненти влади не вміють бити по обличчям, або ламати об хребти і голови казенні стільці?

Нас в черговий раз хочуть "розвести” і влаштувати всеукраїнське змагання, хто краще може бити по обличчю, хто краще може розвести, збрехати, відповісти на підступність підступністю, а на агресію агресією.

Коли українців вдасться втягнути в такі змагання, то це буде найбільш жахливою і небезпечною їх "розводкою".

Нам потрібні люди, які не бояться бандитів, але це навіть добре коли такі люди не б'ють по обличчям та не ламають хребти. Нам потрібен цивілізований шлях. Нам потрібен цивілізований парламент. Нам потрібна сильна та національно-спрямована політика. Врешті-решт, нам потрібна яскрава Україна, а не яскрава бійня! 

І коли восени люди знову будуть обирати тих, хто гарно розводить, або вміє гарно бити по обличчю, ми втратимо наш європейський вибір, а головне ми назавжди втратимо країну!

Відповісти насиллю, свавіллю підступності та брехні можна тільки єдністю та твердою незламною позицією.

Тільки разом, спільними зусиллями, ми не дозволимо дати розвести націю 28 жовтня. І тоді всі ці фальшиві закони про мову, про пенсії, про суди, тощо, всі ці "проффесійні" розводки будуть виметені з країни разом з "проффесійними" розводилами, як звичайний бруд.

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини