MENU

Мустафе Найему напомнили что он в Украине, а не в Афганистане

6863 15

Ой, така кількість емоцій про думку Мустафи щодо провокаторів, що й собі закортіло вставити 5 копійок.

Перше. Вислів Найєма - це не позиція громадянина, а звичайне фарісейство, менторське моралізаторство заради створення іміджу мудрої людини. Якби автор сам робив те, чого навчає інших, дійсно було би варто звернути увагу на позитивний досвід. Але цього досвіду немає, а провокації він сам робить. Наприклад, ми пам'ятаємо, як Мустафа, попри заборону суду їздив до Межигір'я і підбивав (провокував) інших, замість того, щоби звернутися до суду і оскаржити в установленому порядку заборону мітингу. Інформаційні провокації - окрема тема.


Задля ерудиції нагадаю, що існує 6 методів підкорення людини. 1 - силовий (військові, бандюки, тюрма...), 2 - біохімічний (алко, нарко тютюн...), 3 - економічний (кабальні контракти...), 4 - ідеологічний, 5 - релігійний, 6 - інформаційний. Найпотужніший - останній, і саме в цій сфері працює Мустафа, тому він не може не знати, що робить з нами інформаційна маніпуляція. Набагато більше і страшніше, ніж тюрми. Інформаційна зброя дезорієнтує людей, перетворюючи їх у біороботів, які всі свої сили або навіть життя віддають тому, хто користується ними.

Чи правильно застосовувати газ проти міліції, зривати шоломи, зупиняти рух беркуту? З точки зору закону, правильно, якщо це робиться, як міра захисту проти незаконних дій. Інше питання - чи були законні дії керівництва міліції? Чи помітив Мустафа найманців кримінального вигляда, які стояли під укрдомом поруч із міліцейським керівництвом? Тих самих, що відстояли у таборі Клашнікова від двінка до дзвінка! Тих, хто бив нас ногами під час акції по захисту Андріївського? З якою метою прийшли вони цього разу? Може потрібно було почекати, щоби вони когось вбили?.. Що нам каже закон про кримінальні наміри посадових осіб?

Щодо того, хто має йти до суду оскаржувати щось... По-перше, хочу нагадати, що міліція є таким же суб'єктом права, як і пересічні цивільні громадяни. Не тільки ми можемо захищати свої права у суді, але і міліція. Згідно конституції, статті 5, носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Отже міліція зазіхнула на свободу джерела влади!

І при цьому Мустафа радить джерелу влади миритися із вселенською несправедливістю? Тобто, до народу звертаються-ей раб, ти не забувай своє місце під лавкою! Терпила, а ти куди сунешся?! Всяк свєрчок знай свой шесток...

А народ повинен терпіти це хамство, оскільки людина, яка приїхала на заробітки в Україну, придумала для господаря правила його поведінки. А господар, згідно цього правила мусить стати гостем у власній оселі, поступившись банді покидьків з Партії Регіонів...

Що потрібно було курити, перед тим, як роздавати поради коритися хамам?

Та у всьому цивілізованому світі працює просте правило - «НА ВЛАСНІЙ ТЕРИТОРІЇ МИ ГОСПОДАРІ - ІНШІ ДОТРИМУЮТЬСЯ НАШИХ ПРАВИЛ».

Навіть, якщо у Афганістані інакше, ми не проти. Але тут, в Україні, доки живе хоч одна людина з гідністю, буде по-нашому, по-чесному, а не по-*лядськи.

                                                                     Vitaly Manko
                                                                                               

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини