MENU

Янукович считает, что парламентское большинство состоит из холуев, шестерок и чечетовых - Пышный

2010 0

 


«Щорічне послання Януковича до Верховної Ради в цьомуроці відбулося 28 червня через Інтернет.Президент України Віктор Янукович звернувся до Верховної Ради з посланнямпро внутрішнє і зовнішнє становищеУкраїни через сайт Президента», - пишет блогер Андрей Пышный.

«Найцікавішіположення цього послання містять,щонайменше, три президентськиходкровення.

Отже, перше. Президент,очевидно, чи то образився на Європу, чито забув про неї, але континенту, наякому розташована Україна і куди йдетретина українського експорту, в посланнімісця і не знайшлося, і згадки немає,хоча є Росія, США і Китай.

Одкровеннядруге. Президент готує «погром» донецьких.Бо, як ідеться у вступному слові ВіктораЯнуковича до послання, «протиріччя міжнамірами державного політичногокерівництва й інтересами бюрократичнихгруп, сформованих за регіональним ігалузево-корпоративним принципами,набувають дедалі конфліктнішогохарактеру». Отакої! Ну а хто ж у насголовна «бюрократична група, сформованаза регіональним і галузево-корпоративнимпринципом»?

Нарешті, третє. Президентпокаявся! І каяття це стосувалось того,як в антиконституційний спосіб ліпиласяправляча «коаліція тушок». За йогословами, «в українській історії вжебули прецеденти спотворення волевиявленнявиборців при формуванні правлячоїкоаліції, що зменшувало довіру до неїнаселення і, отже, підтримку всьогопарламенту та його роботи».

Як ми пам'ятаємо, одразупісля приходу Януковича до влади вберезні 2010 року ПР всупереч Конституціїзліпила навколо себе «коаліцію тушок»,хоча чинна Конституція і рішенняКонституційного Суду вимагали коаліціїфракцій. А чинна на сьогодні проурядовабільшість у парламенті (у якому, зарезультатами виборів, БЮТ та НУНС у суміскладають 228, тобто половину, депутатів)як раз і є найнахабнішим «спотворенняволевиявлення виборців». Для писак задміністрації Президента повторю щераз: сьогоднішня парламентська більшістьсформована під Януковича є чи ненайбільшим спотворенням результатівволевиявлення українців починаючи з2004 року. Ще більшою політичною потворою,вибачте, спотворенням є лише рішенняКонституційного суду про надання Януковичу повноважень суперкучми.

Однак,крім цих трьох одкровень, є й ще одне –найцікавіше. Янукович, дивлячись напарламентську більшість, яку сам жезігнав, бачить не депутатів, а холуїв,шісток і чечетових. Обслугу і челядь,які не заслуговують навіть на те, щобїх «послали» в обличчя.

І з цим вартопогодитись, але з одним застереженням:вони ж як ті пазли, які поодинці ніщо,сміття, а в купі – колективний портреті віддзеркалення. І цей портрет, наврядчи, сподобається Віктору Януковичу», - пишет Андрей Пышный.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини