MENU

На Тернопольщине за сотрудничество с Партией регионов людей выгоняют из церкви

960 0



«Засловами голови обласної організаціїпартії «Наша Україна» Петра Мандзія, уселі Нараїв Бережанського району переднедільним Богослужінням староста церквиоголосив список людей, які, за йогоданими, співпрацюють з Партією регіонів і агітують або отримують гроші заголосування за представників цієїпартії. Відтак попросив переліченихлюдей покинути храм», - об этом сообщаетна своей странице в Facebook TarasLisevych.


«Вигнатилюдину з церкви – це є найбільша караза такий поступок. І це реальна дія, якуможна чинити, щоб протистояти підкупамвиборців. Бо якщо люди на цих виборахзнову поведуться на заасфальтованідороги, на гречку, на свиней чи щосьінше, то матимемо потім таку «свиню»,що потім сплачемось всі разом», –застерігає Петро Мандзій.


При цьомувін закликав жителів області не продаватисвої голоси.


«Ми добрезнаємо, що в кожному селі уже розраховано,скільки людей має проголосувати запартію влади. Люди продають голос за100-150 грн.  Але вони мають зрозуміти,що сьогодні їм дають 100 грн, але завтразаберуть у них 100 тисяч», – наголосивполітик.


Зайого даними, метод громадського осудута вигнання з церкви за агітацію чипродаж свого голосу на користь провладноїпартії застосували уже в кількох селахБережанського району», -пишет TarasLisevych.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини