MENU

28 октября произойдет освобождение Украины от партии Януковича

1441 1



«Оприлюдненіодним із електронних ресурсів внутрішніматеріали центрального штабу Партіїрегіонів щодо змістовного наповненняїї виборчої кампанії до Верховної РадиУкраїни не залишають сумнівів – наукраїнське суспільство знову насуваєтьсябульдозер. Тепер вже агітаційно-пропагандистський»,пишет блогер Юрий Лагутов.


«Схоже,вони збираються на справді брутальнувійну, сконцентрувавши у власномуарсеналі усі апробовані раніше видиідеологічної «зброї масового ураження»нестійкої громадянської свідомості,носії якої (ми з вами) досі вбачаютьсябіло-голубим технологам не більше ніжподатливою біомасою для маніпуляційрозкольницькими гаслами про мову,історію та примітивного соціальногопопулізму. Дата їхньої остаточної«великої перемоги» визначена виборчимштабом Партії регіонів безапеляційно– 28 жовтня 2012 р. – у річницю визволенняУкраїни від німецько-фашистськихзагарбників. Відтак, навіть простийзбіг цьогорічних парламентських виборівз історичною подією планується використати«по повній». Воістину – нічого святого!


Мій покійнийбатько, підполковник Ернест ІларіоновичЛагутов, уродженець міста Полтави зросійським корінням, був учасникомбойових дій у Великій Вітчизняній війні.При цьому він щиро підтримував незалежністьУкраїни, удосконалював знання державноїмови та голосував за національно-демократичнісили. Тому я маю повне моральне правостверджувати, що далеко не усі ветераниготові «перемагати» за передвиборчимсценарієм Партії регіонів.


Наміри цієїпартії знову нерозбірливо поспекулюватипочуттями та пам’яттю фронтовиківзаради досягнення зовсім не благороднихцілей зайвий раз підтверджують дворічнусумну тенденцію: правляче угрупування,генетично пов’язане з особою ВіктораФедоровича Януковича, вкрай шкідливедля політичного здоров’я українськогонароду – громадян України усіхнаціональностей та усіх регіонів безвинятку.


Свого часуодин гуморист влучно підмітив, що у наснайдовший і найеластичніший терпець усвіті. Але таке довготерпіння провокуєінтелектуально обмежений режим лишедо пошуку все більш збочених форм йоговипробування. За даних обставин постаєпитання виживання самого соціальногоорганізму під назвою Україна.


Будучифактично немовлям з точки зору теоріїетногенезу, новітній українськийнаціональний організм потребує щепленьвід багатьох суспільних хвороб. І користьфеномену Януковича та його партії можеполягати, на мій погляд, тільки в одному– стати вакциною від самодурства тазневаги до особистості. Вчасно припинимоявний «передоз» цієї отрути – назавждипозбавимося невластивої українцямілюзії «сильної руки»!


Визволення– саме той процес, якого потребує нашалюдська гідність, притиснута «стабільністю» Януковича. Якщо ж Партія регіонів очікуєіншого символізму від 28 жовтня 2012 р., товже «поздно пить боржоми», - сообщается в блоге.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини