MENU

Андреевский спуск перестал быть пешеходной улицей

949 0



На Андріївськомувстановлений знак «Рух заборонено»,який згідно Правил дорожнього рухудозволяє проїзд транспорту. Такавідповідь надійшла мені від Управліннядержавної автомобільної інспекції назапит щодо дорожньо-транспортноїситуації, яка склалась на Андріївськомуузвозі.


Державтоінспекціяповідомила, що на Андріївському узвозівстановлено дорожні знаки «Рух заборонено»та «Тупик», що мають обмежувати рух наділянці від вул. Володимирської до вул.Боричів тік. Разом з тим, відповідно довимог розділу 33 Правил дорожнього рухуУкраїни дія дорожнього знаку 3.1 «Рухзаборонено» не поширюється на транспортізасоби, що належать та обслуговуютьсягромадянами, які проживають, або працюютьу цій зоні.  А також на транспортнізасоби, що обслуговують підприємства,які розташовані у позначеній зоні.


Оскільки цих підприємствпо Андріївському узвозу багато, а станеще більше - нагадаю, що на Андріївськомуузвозі заплановано звести більше 10будівель, переважно готелів та офіснихцентрів - очевидно, що мистецька вулицяперетвориться у звичайну проїжджучастину, про що я попереджав ще до початкутак званої реконструкції узвозу.


У відповіді Державтоінспекціїйдеться також про те, що відповідно довстановлених знаків Андріївський узвізне є пішохідною зоною. 


Це дивно, адже дореконструкції Андріївський узвіз мавстатус пішохідної вулиці. Хто зміниввідповідний статус, якщо Київраданіякого рішення щодо цього не приймала?


Крім того, відповіднодо схеми Організації дорожнього рухуу 2004 році з метою виключення наскрізногоруху на Андріївському узвозі в районібудинку №34 були встановлені фізичніперешкоди, які на даний час на згаданомумісці відсутні. Куди вони зникли чи хтоїх прибрав міліція не знає.


Александр БРИГИНЕЦ

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини