MENU

Кличко собирает тушек для Партии регионов в Верховную Раду?

3949 5

Партія «УДАР» вважає за необхідне привнести нові обличчя та нову якість в українську політику, оскільки чинний парламент остаточно дискредитував себе і втратив довіру громади. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко на прес-конференції в УНІАН. А в дійсності кандидати Кличка ще більше відзначилися у «кидалові» та здирництві.

Яскравий приклад – кандидат №200 Андрій Дикун, попри заяви Кличка, що «претенденти стануть кандидатами, якщо відповідатимуть критеріям доброчесності, щоби люди, які йдуть у політику, виправдали довіру. Тому ми запроваджуємо принцип відповідальності і контролю», на практиці не працює. Тому кандидатів від Кличка треба розглядати як кандидатів від ПР.


Перед вихідними з'явилися на всіх відомих сайтах країни списки потенційних кандидатів у Верховну Раду від «Удару», себто партії Віталія Кличка. Про кожну партію зараз ходить багато цікавих «легенд». У те, що Кличко зрадницький проект ригів я, як і мої побратими, не вірила до останнього. Все було так національно-патріотично налаштовано, що не підкопаєшся ні під яким прицілом. Але від п’ятниці у нас виникли сумніви… так як серед імовірних претендентів від Віталія є прізвище Андрій Дикун від Уманського двохсотого округу.

Ще на Йвана Купала Дикун під прапорами Громадського активу відомого в столиці пана Пабата. На сцені був банер з назвою партії, діткам роздавали кульки «Громадський актив», навіть газета, яку випустив Дикун «у стилі активу». Все було б добре, але навіть українська національна вишиванка не змиває тієї підлоти, яку чинив Дикун стосовно сільських студентів. Свої перші гроші він заробив саме на «кидалові» студентів тоді ще Уманського аграрного університету, нині Національного університету садівництва.

Сільських дітей фірма Дикуна заманювала у Європу, обіцяючи за короткий час захмарні заробітки. Студенти погоджувалися, бо дома роботи не було, села розікрали подібні «кидку» Дикуну. Коли ж вони приїздили на так звану роботу їх нічого не чекало… а Дикун збирав кошти на розвиток власної справи. це не єдине його чорне діяння. Про чорне досить. На кожному кроці він б'є себе в груди, що зароби гроші чесно і розвиватиме село. А чому ж тоді обладнання на його підприємстві – іноземного виробництва? Головою якої асоціації він є, коли на район залишилося три ферми, але чомусь є п’ять голів молочних асоціацій. Титули люблять всі, роботу варто показувати замість титулів.


Про патріотизм горе-бізнесмена говорити не варто, за останні два тижні він змінив три партії. «Громадський актив», проміняв на «Україну вперед» Королевської, але чомусь закинуло його аж до Кличка. Виявляється, Королевська знала про діяння Дикуна в Умані, про його заробітки на студентах, тому не взяла до себе в партію людину з сумнівною репутацією.

Зараз вже відомо, що Королевська реальний проект ригів, але навіть туди – у партію «кідалов», Дикуна не взяли. То виходить, що Кличко підбирає весь непотріб, навіть той, що викинула Королевська. Тому немає сумнівів в тому, що і Кличко проект Партії регіонів. Це маргінальна тушка, яка як купила собі місце в списку Кличка, так і продасть себе у раді регіоналам, якщо туди потрапить. Характеристика доволі сумна – молодий бізнесмен-кидок, ще не у раді, а діє як політична «повія». Виникає питання: всі кандидати у Віталія такі ж? і скільки коштує місце у списку цієї партії?

Хто так діє, той не є щирим українцем.

Смерть ворогам!!!!

Світлана ЗАГОРУЙКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини