MENU

Королевская пиарится за счет «моральных авторитетов нации», которые ее не поддерживают

1564 0

Нещодавно Королевська у Брюсселі рекламувала себе заявами на захист Тимошенко і на підтримку євроінтеграції.

Наталія Королевська привезла до Брюсселя також і ветерана української політики Дмитра Павличка.


Павличко приїхав у Брюссель зі своєю однією метою, йому не важливо було, яка партія його привезла – переконати депутатів Європарламенту звернутися до Нобелівського комітету з підтримкою ініціативи нагородити Юлію Тимошенко премією миру.

Дмитро Павличко додавав очевидної ваги делегації Наталії Королевської. Але він відмовився говорити мовою, яку обрала господиня заходу. Зі старечим запалом Павличко обурювався у кулуарах, що організатори заходу навіть не потурбувалися про перекладачів зі знанням української і таки знайшов вихід із ситуації, яка примушувала його до російськомовності.

І от в інтернеті, в кулуарному просторі поширилися чутки, буцімно Дмитро Павличко підтримує партію Наталії Королевської «Україно — вперед».

Почувши цю чутку, Павличко написав офіційний лист, де заявив, що ці чутки не відповідають дійсності.


Текст листа: До Н. КОРОЛЕВСЬКОЇ

Пані Королевська, ходять чутки про те, що я начебто підтримую діяльність вашої партії «Україна - вперед!» (неграмотна назва, мало б бути «Україно - вперед!»). Але я звертаюся до вас з цим відкритим листом, щоб висловити своє глибоке невдоволення вашою політичною діяльністю взагалі. Коли ви були членом партії «Батьківщина», ви висунули Юлію Тимошенко на Нобелівську премію миру. Я дізнався про це і хотів вам допомогти в цьому. Я поїхав з вами до Брюсселю, щоб там, перед членами Європейського парламенту, виступити з аргументаціями на підтримку кандидатури Тимошенко на Нобелівську премію миру.

Я це зробив. Але жодної нашої співпраці у мене з вами не могло бути і не буде, бо, проаналізувавши установчий з'їзд вашої партії, де жодного слова не було сказано на захист української мови, як єдиної державної мови в Україні, де взагалі йшла порожня балаканина про якусь молоду поличну силу, я зрозумів, що ваша партія профінансована владними структурами, є проектом Партії регіонів. Ви покликані Президентом до боротьби з опозиційними силами на чолі яких стоїть Ю. Тимошенко та А.Яценюк. Ваше завдання полягає в тому, щоб зібрати трохи голосів од недосвідчених громадян, але кожен голос, який буде відданий за вашу партію, - це ніж у спину справжнім опозиційним силам.

Дмитро ПАВЛИЧКО.

17.VII.2012 р.
Причини

Причинами таких кулуарних пліток може бути сам факт того, що павличко поїхав з Королевською в Брюссель. Як відомо, людина, яка відвідує спільні заходи з іншою людиною, часто пов'язується з цією людиною в свідомості людини. Ці люди стають в свідомості пересічного громадянина пліч-о-пліч.

Крім того, запрошення на поїздку Павличка в Брюсель разом з королевською може свідчити й про свідомий крок піар-команди Королевської збільшити свій рейтинг завдяки авторитету Павличка. Мовляв, якщо люди побачать, що він з нею, то й підтримають її на виборах. Тож, ці плітки можуть бути і свідомою маніпуляцією громадської свідомості задля піару Королевської.

Наслідки

Як бачимо, спроби об'єднати одного з моральних авторитетів нації Павличка з молодим амбітним політиком не здійснилися. Бо першим на сполох забив сам моральний авторитет.

Тож, піархід штабу Королевської виявився шкідливим для самої Королевської.

Бо приховане стало явним.

До того ж, слово морального лідера нації відверне від Королевської багатьох свідомих українців.

 Ярослав СОБАЧНИК ya_sobachnik

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини