MENU

Объединенная оппозиция - единственная сила, которая выступает против Януковича - Гриценко

891 1

 


Ну що, перший потікбурхливих емоцій, невдоволень, часомзлості, істерик та жовчі – вже зійшов?Мабуть, ще буде другий, третій... Вжеменшої амплітуди.

Далі включатьсярозум і осмислення ситуації. Реальної,а не складеної ідеалістичними мріями.Усвідомлення реальної активності йпоінформованості народу (громадянина,виборця). Вартості виборчої кампанії ізаляканості бізнесу, який міг би їїфінансувати, від влади. Розуміння загрозиперемоги Януковича на виборах – длякраїни і для кожного з нас. Масштабівпрямого тиску і спокуси, які маютьвитримати новообрані депутати. Прийдеоцінка і шана сміливості тих, хто, навідміну від інших, не побоявся піти навибори від опозиції. Не показної, ареальної опозиції Януковичу, фактичноєдиної потужної сили, яка за нинішніхумов намагається протистоятибульдозеру...

Коли все це дійде досвідомості, тоді розмова про програмуі про списки перейде в іншу площину. Івід розмови до дії. Стиснувши зуби. Якби важко не було.

Щодо програми? Длятих, хто завідомо не ангажований, хтовміє читати і трохи розуміється у виборах– програма «Батьківщини» зрозуміла іпереконлива. Надто жорстким критикампропоную написати свій варіант програмина 7800 знаків – і я, якби того хотів,переконливо розіб'ю його вщент: цезабули! того не написали? тут недеталізували? отам популізм! а отам невказано механізми досягнення... Алетакими екзерциціями краще займемосяколись на дозвіллі, якщо воно колисьбуде:)

Щодо списку. У Вас є сумніви,що який би список не представили, йогокритикували би нищівно? В мене – нема.Виборці в країні – кришталево чесні ічисті? Журналісти – так само? Ті, хтокритикують – усі білі й пухнасті? Усікришталево правдиві, ніколи не хибили?Якби так було, то не лише політика, влада– країна вже давно би була іншою!

Томускажу лише три речі. Перше – чотирикандидати від «Громадянської позиції»,які реально можуть отримати мандатдепутата, працюватимуть в Раді гідно іне стануть тушками. Під моє слово, а яВас не обманював.

Друге – відповіднодо відомих Вам засад, на яких «Громадянськапозиція» увійшла до складу Об'єднаноїопозиції «Батьківщина», лідер кожноїпартії, як і я, несе персональнувідповідальність за кандидатів, якихвін пропонує.

І третє – в ході відборуі обговорення списків на різних етапах,аж до останньої доби, я виставив шлагбаумдля восьми кандидатів, і їхніх прізвищвід «Батьківщини» Ви вже не побачите.Тож давайте кожен, на своєму місці імірою своїх можливостей, будемо робитисвою справу. Чесно і відповідально.

Анатолий ГРИЦЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини