MENU

Представители объединенной оппозиции дали присягу защищать права украинцев

776 8

 

  

Представители объединеннойоппозиции дали клятву про защитуинтересов каждого украинца. Об этом пишет у себя на странице в ФейсбукеПервый заместитель председателя партии«Батьківщина» Александр Турчинов.


«Зараз на Турівськійвсі кандидати від Об'єднаної опозиції"Батьківщина" підписали присягукандидата народного депутата Україниперед своїми виборцями та всім українськимнародом, в якій зобов'язались до останньогоподиху захищати інтереси кожногогромадянина та України» - повідомляєвін.


Турчинов пояснивчому присягу підписали саме сьогодні,5 серпня: «Тому що сьогодні виповнюєтьсярівно рік з дня ув'язнення Юлії Тимошенко,нашого лідера, тієї людини, якупо-справжньому боїться ця влада. Вонибояться її мужності, її витривалості,патріотизму та здатності піднятиукраїнців на боротьбу за себе, заУкраїну!»

Він повідомив, що сьогодніо 16.00 делегація від Об'єднаної опозиціївідлетить до Харкова, «для того щоб ЮліяВолодимирівна відчула, що наші серцяб'ються разом з її серцем».


«Разом ми переможемо!Україна буде вільною!» - висловивпереконання Олександр Турчинов


Екс-прем'єр-міністрУкраїни Юлія Тимошенко вже рік перебуваєза ґратами за сфабрикованими обвинуваченнямиу нібито перевищенні службових повноваженьпід час підписання газових угод з Росієюу 2009 році. 


Юлію Тимошенко заарештували5 серпня 2011 року під час розглядутак званої "газової" справи черезте, що нібито "системно перешкоджалавстановленню істини, порушувала порядоксудового засідання, не виконуваларозпорядження головуючого, свідомозатягувала процес, висловлювала неповагудо суду, а також до свідка", яким натой час виступав чинний прем'єр-міністрМикола Азаров.


Активістами Об'єднанноїопозиції на Пішохідному мосту в Києвібуло розгорнуто банер "Юлі волю".


Банер довжиною в 20метрів можна було побачити, рухаючисьпо вулиці Набережно-Хрещатицької в бікПодолу з 8-ї години ранку, повідомляєпрес-служба "Батьківщини" зпосиланням на представників київськогорегіонального штабу Об'єднаної опозиції.  


 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини