MENU

Эта власть никогда не была и не станет украинской - Турчинов

812 3


За ініціативою українськоївлади вчора було прийнято дваантиконституційних рішення.


Об этом на своём блогепишет Глава Центрального штабаОбъеденённой оппозиции «Батьківщина»Александр Турчинов.


Перше – демонстративнаантиконституційна дія, яка є викликомУкраїні. Це підписання Януковичем актупро «язик», який повністю суперечитьКонституції та скерований на розколукраїнського суспільства.


І друга антиконституційнадія за ініціативою Партії регіонів таїї представників у ЦВК – це відмовазареєструвати у складі списку Об‘єднаноїопозиції «Батьківщина» лідера Об‘єднаноїопозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.Це зроблено попри позицію мільйонівукраїнців, провідних політиків і країнсвіту. Це демонстративне невиконанняЯнуковичем резолюцій ПАРЄ, ОБСЄ таЄвропейського парламенту.


Зрозуміло, що післятаких дій, вибори, які відбуватимутьсяу жовтні не можна буде назватидемократичними, чесними чи прозорими.


За ініціативою Об‘єднаноїопозиції «Батьківщина» зараз у багатьохрегіонах відбуваються сесії місцевихрад, на яких приймаються рішення, щодовідновлення Конституції на територіїцих регіонів і недопущення застосування«язикового» акту Колесніченка-Януковичата висловлюється недовіра президенту,який скоїв злочин.


Я написав, вище, що цірішення були прийняті українськоювладою, але ця влада ніколи не була іне стане українською!


Щодня вони демонструютьсвою зухвалу, нахабну антиукраїнськупозицію, зневагу до Конституції тазакону.


Вони бояться Тимошенко,намагаються знищити «Батьківщину»,ненавидять власну країну, з презирствомставляться до народу…. Тому Українаповинна відповісти їм взаємністю!


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини