MENU

Янукович из холуёв, которые организовывали Голодомор и концлагеря - Луценко

1517 6

 


На блоге Юрия Луценкоопубликовано последнеее словопроизнесённое им на заседании 10 августа2012 года.

Напомним, 17 августа2012 года Печерский суд Киева долженвынести приговор экс-министру МВД ЮриюЛуценко.


 

«Я хотів би висловитисяпро відповідальність кожної людини засвою долю і долю своєї країни.


Подіїна цьому судовому процесі, де брутальнопорушено всі можливі права підсуднихі, ширше беручи, події в Україні вціломусвідчать про те, що стан речей в нашійкраїні швидше нагадує купу гною, обнесенуколючим дротом, ніж демократію. Підсумки2,5 років влади Януковича зводяться доодного – країна грабується і ґвалтуєтьсякупкою гангстерів при владі. Цей очевиднийфакт Партія регіонів намагаєтьсяприховати через брехню контрольованихЗМІ, якою напихає суспільство передвиборами, як гусей для фуа-гри.

Трагізмзагальної ситуації – в пануючомузаціпенінні людей перед мафією. Більшістьжертв Сім'ї Януковича і фактично всі,хто виконує свою роль гвинтика Межигір'я,мовчать і підкорюються злочиннійсистемі. Відсутність історичної звичкидо індивідуального, несанкціонованогозгори опору задля захисту особистоїчесті і гідності грає на руку правлячіймафії. Фрази на кшталт "проти владине попреш", "один в полі не воїн","аби не було війни" і "моя хата– з краю" засипають піском громадськоїапатії поодинокі спроби небайдужихзмінити ситуацію.

Саме тому я хочузвернути увагу українців на те, що несам Янукович чи Азаров ґвалтують бізнес,покривають убивць і мажорів, розганяютьпротести сльозогінним газом, відбираютьвласність і фабрикують кримінальнісправи. Все це було б неможливим бездесятків тисяч шісток-кровосісів, щопо-рабськи слухняно знищують життямільйонів співвітчизників і країнивцілому.

В історії це було вже нераз. Не Петро І і не Катерина ІІ зПетербургу, а свої запроданці знищилиГетьманщину і Січ. Не Сталін і Гітлер,а свої холуї організували Голодомор іконцтабори.

Наш геніальний землякМихайло Булгаков у своєму романі "Майстері Маргарита", описуючи сатанинськийбал, виводить перед Марго дітовбивцюФріду, яку спокусив і покинув хазяїнкафе. "-Королева, – вдруг заскрипелкот, – разрешите мне спросить Вас: причем здесь хозяин? Ведь он не душилмладенца в лесу!".

Ця ма´ксимаБулгакова про особисту відповідальністьза своє місце у світі, за породженнячудовиськ і підтримку режимів актуальнадля часів і царів, і ЦК, і Адміністраціїпрезидента.

Я не хочу звертатися досучасних шарікових і фрід в погонах, здепутатськими значками, в судейськихмантіях. Ці істоти із перебитим хребтомі ампутованою совістю – відходиукраїнської нації. А цікавитися лайномварто лише під час весняної оранки.

Яхочу звернутися до абсолютної більшостіукраїнців, які серцем і кишенею відчуваютьпотребу знищення правлячої мафії та їїшісток. Відчувають, але терплять,покладаючись на політиків і вибори разна п'ять років.

Так, зміна влади,відсторонення клану Януковича – річабсолютно необхідна. Але розраховувати,що це зроблять політики – величезнапомилка. Ні Вольтер, ні Вашингтон, ніГавел не змогли б покінчити ізСередньовіччям, навіть якби чудом сталимонархами в часи палаючих вогнищІнквізиції.

Нове життя Європипочалося тоді, коли для громадян сталанеприйнятною і співучасть, і мовчазненевтручання в дикунських розправах.

Покінчитиіз нашим новітнім Середньовіччям, звладою "минулого, що не минуло"неможливо без загальної моральноїреволюції, без щоденного витискання зсуспільного організму запроданців, безпостійного особистого протистояннябрехні і сваволі навколо себе. Без цьоговсі балачки про Європу – модна колискова,а не конкретний рух.

Європа – там,де греко-римська традиція, пройшовшиетапи Античності, Відродження, Реформаціїта Просвітництва, визначила в економічному,політичному та духовному життіцентральність інтересів Людини.

Всім,хто прагне покінчити із візантійсько-ординськимсинтезом деспотії і відновити європейськуУкраїну, варто зрозуміти, що цяцентральність інтересів Людини передбачаєі центральність обов'язків Людини.

Очікуватиєвропейського рівня доходів, прав,безпеки, екології тощо без постійноїособистої активної позиції – це менінагадує історію 40-х років по управліннювнутрішніх справ у Донецькій області.Там дільничний інспектор заскочивбригадира, який намагався оволодітиколгоспницею. У своїй постанові міліціонервиніс рішення відмовити у порушеннікримінальної справи по зґвалтуванню,оскільки "несмотря на голосовыепротесты, поза ног и движения рукгражданки полностью способствовалидействиям гражданина".

Завданняочищення країни від нинішньої ненажерливоїмафії вимагає від кожного громадянинаособистої протидії. Без перекладаннясвого обов'язку на санкції Заходу, безочікувань підходящого політичноговождя, без розрахунку, що новий Майданзбереться сам собою.

Шановні друзі!Ми з вами в полоні янучар із 2010 року.

Зполітичних мотивів мене утримують утюремній камері вже 594 дні. Проте япочуваю себе вільним і повним оптимізму.Статус вільної людини, як і статусвільної нації, не задається режимом,його треба здобувати у постійній боротьбіза свою гідність.

Так сталося, що вці дні збіглися в часі два політичніпроцеси – кінець судового фарсу надімною і початок виборів до ВерховноїРади. Звичайно, це неспівставні замасштабом і значенням події. Але, меніздається, що провал плану Януковича пототальному знищенню опозиції в ходіполітичних судилищ дає вірний алгоритмперемоги у виборчому процесі.

Ключоваумова успішності грабіжницької політикининішнього режиму – покірність імовчанка жертв. Ні Юлія Тимошенко, ніЮрій Луценко, ні наші однодумці незлякалися і не змінили своїх переконань.Бажаної для гангстерів із Партії регіонівмовчанки не вийшло. І бульдозер Януковичазабуксував. Грандіозний обвал підтримкивиборцями Партії регіонів, активністьі об'єднання вітчизняних демократичнихсил, – все це результат безкомпромісногозахисту національної і особистоїгідності конкретними бійцями.

Півторароки журналісти є свідками мого процесу.Я дуже вдячний за те, що вони висвітлювалийого. Через засоби масової інформаціїсуспільство мало змогу пересвідчитисяв повній фальсифікації справ і абсурдностізвинувачень. Рішення Європейськогосуду з прав людини про незаконність іполітичну вмотивованість арешту сталопершим кроком до юридичної реабілітації,хоча вже сьогодні фактом є те, що режимне зміг зробити мене винним в очахбільшості українців.

Це означає, щодати мафії бій, всіма доступними способамивідстоювати свої права і переконання– значить виграти! Не важливо – сьогоднічи завтра. Бій, активний опір у будь-якомуразі означає залишитися вільною людиною.І це робить перемогу неминучою.

Застосовуючицей алгоритм моєї судової поведінки довеликих подій, я хочу сказати, що вибори– це шанс вилікувати пролежні національноїдієздатності до опору мафії. Вибори –шанс покінчити із Партією регіонів,партією злодіїв і брехунів, з примарамиколоніального минулого із КПУ, звідвертими і замаскованими гидотними"тушками". Я розумію, що мафія широкозастосує на цих виборах брехню, примусі підкуп. А що ще можуть робити члениорганізованого злочинного угрупування,які вивезли із країни лише за два останніроки понад 50 мільярдів доларів в офшорнізони Кіпру?

Але водночас я вірю, щоважкі часи спонукають людей до кращихвчинків, до включення механізмівсамозахисту врешті-решт. Адже голосуватиза вовків можуть лише ті барани, які незадумуються, звідки візьметься обіцянийза їх голос шашлик.

Це варто усвідомити:на цих виборах немає куди відступати,це бій за особисте і національне виживання88% пограбованого суспільства. Проститивсе, що витворяла влада Партії регіонівза ці 2,5 роки, означає підштовхнути їхзробити це з людьми ще і ще раз!

Так,ми маємо неідеальну опозицію. Згоден зтими, хто критикує спрощеність і популізмїї програми, хто незадоволений їїсписками. Але при всьому цьому – воб'єднаній опозиції представленіполітики, а не олігархи і гангстери. Їїлідери робили помилки, але не перетворювалиУкраїну в ЗАО "Межигір'я", де всеналежить правлячій Сім'ї. З програмоюопозиції можна сперечатися, але незбирати вибиті зуби поламанимируками.

Вибір між Партією регіоніві "Батьківщиною" – це не вибір міждвома політичними силами. Це вибір міжмафією і демократією. Демократію можнаудосконалювати і навіть відправляти увідставку. Мафію можна тільки перемагати. Іце справа не Юлії Тимошенко, АрсеніяЯценюка, Віталія Кличка, АнатоліяГриценка чи Юрія Луценка. Це справакожного, хто хоче жити, а не виживати вУкраїні.

Влада Януковича забрала унас майже всі права. Крім права наособистий вчинок. Результат виборівзалежить уже не від політиків, а відгромадян України. Оминути цей вибірнеможливо. Для багатьох громадян цейвибір буде важким. Але життя вчить, щотільки те, що важко, те й важливепо-справжньому.

Дати бій мафії –означає не просто зробити вибір накористь об'єднаної опозиції на цихпарламентських виборах. Це означаєотримати те, що не може дати вам ніхто,– стати вільною людиною.

І, незалежновід результатів, які оголосить ЦВК, цезробить вас переможцем. І тількиоб'єднання цих мільйонів маленькихперемог зробить вільною всю нашукраїну.

Слава Україні!»


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини