MENU

Московські угоди перетворять Україну на Югославію Путіна

193 0

московські угоди - це банальний опіціон, за яким Путін розраховує отримати від Януковича права на Україну після 2015 року. 

Розрахунок простий, як балалайка: 


1. Заблокувати будь-які структурні зміни, як політичні, так і соціально-економічні. Режим консервації статус кво. Чим гірше - тим краще: керованіше, дешевше. 


2. Жодноі неконтрольованої Газпромом енергетичної диверсифікації. Навпаки. Залежність від росіян поглиблювати за рахунок збільшення обсягів імпорту російського газу та контролю ГТС. 


3. жодного неконтрольованого розширення експортного та інвестиціного потенціалу України. Суверенний кредитний рейтинг тепер в руках Москви. Керований дефолт, як тактика зовнішньоекономічного позиціонування Украіни. За рішеннями - в Кремль. 


4. Контроль над фінансуванням соціальноі сфери Украіни, через фактичний контроль Москвою бюджетного дефіциту країни. Про інші джерела балансування Уряд Януковича може забути. Гроші виключно короткі, політично залежні та дорогі. Державний бюджет України остаточно перетворюється на бюджет президентської кампанії Януковича. Стабільність деградації, як стратегія. 


5. Розширення контролю над Кримом, за рахунок територіальної прив'язки напівострова до Росії та посилення іі військової присутності. Створення контрольованого потенційного джерела сепаратизму та дестабілізації. 

В результаті Украіна або має стати метрополією на умовах Путіна, або Югославією знову ж таки на умовах Путіна. 


Ось, що привіз Янукович з Москви. 

Вони своє зробили. а от чи спрацює цей опціон, чи вдасться реалізувати не хитрий, але ефективний сценарій перетворення 46 мільйонної суверенної европейськоі країни на сировинний придаток імперії залежить від кожного з нас.

Андрій ПИШНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини