MENU

Юлія Тимошенко заслужила на знаки особливої поваги на Майдані

151 0

Я точно знаю, де народилася ідея забрати портрет Юлії Володимирівни з йолки. В адміністрації того, хто боїться не тільки самої Тимошенко, а навіть її зображень.

Прикро, що до цього інспірованого ні сіло ні впало «руху» приєдналося кілька людей, які не схожі на риб, що бездумно чіпляєюься на гачок.

Так, це Майдан не за Юлю. На цьому Майдані – і це його принципова відмінність від 2004! – немає месії і взагалі явного політичного лідера. Але переважна більшість людей до Юлії Тимошенко ставиться із симпатією та повагою, а серед учасників мітингу увечері в середу не знайшлося жодного, хто б висловився на підтримку ідеї прибрати портрет з йолки. Спеціально про це питали.

Ще в неділю Віче ухвалило резолюцію «Свободу політв'язням! Ні – політичним репресіям!». Те, що сказане в ній про Тимошенко, і є узагальненою думкою Майдану: «Суворі випробування не зламали її. Надзвичайна сила волі та мужність, з якою Юлія Володимирівна бореться з диктатурою, надихає кожного з нас. Вона свідомо пішла на всі випробування і, знаючи про арешт, не залишила країну. Перебуваючи в ув'язненні, Юлія Тимошенко жертовно закликала Європейський Союз не ставити підписання Угоди про Асоціацію в залежність від її особистої долі. Сьогодні фізично Юлії Тимошенко немає з нами на Майдані, але ми відчуваємо, що ми – разом, і вона – з нами.Майдан, наше Народне віче, висловлює солідарність з Юлею Володимирівною Тимошенко і вимагає від Януковича негайно її звільнити!»

Олег МЕДВЕДЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини