MENU

Сьогодні вже десятки тисяч громадян висловили бажання приєднатися до Об'єднання «Майдан» - Шкіряк

435 0

Друзі, у мене гарна новина! Лише 22-го оголосили про створення, а сьогодні вже десятки тисяч громадян, з усіх куточків України, висловили бажання персонально приєднатися до «Майдану»! Як би не намагалися ПРовладні технологи, через свої ЗМІ нивілювати «Майдан» і спаплюжити ідею його створення - це не вдалося. Інформаційні ПРовокації Януковича не пройдуть! Об'єднання набирає реальних ознак. Вчора на Раді було затверджено символіку, формат посвічення, дизайн сайту.

Вступити у Об'єднання можна буде і в он-лайн режимі. Насправді, це важливі речі, оскільки всі вони є загально об,єднуючим фактором. Прийнято рішення про легалізацію «Майдану» шляхом повідомлення в ЗМІ. Крім того, будуть створені осередки в усіх областях України. Раду «Майдану» буде значно розширено і безперечно до неї потраплять і громадські активісти, і політики, і представаники різних організацій, що не словом, а ділом довели свою здатність боротися за Україну і протистояти банді. 

Тому, всі розмови і невдоволення персональним складом потрібно припинити. Не про аморфні посади потрібно думати, а як режим крадів і катів від влади усунути. Отже, не все відразу, не можна за день вирішити все. Втім, я вже казав, собисто я, буду відстоювати 7-8 активістів та кількох поілтиків, що на наш погляд мають моральне право бути в Раді. Це усім відомі люди, діяльність яких відкрита і сумніву не підлягає. Також зазначу, що Рада буде мати право «вето» на кандидата, але це цілком природньо.

Бо широкий спектр громадськості та опозиційного політикуму в Раді, дає можливість вчасно «відфільтрувати» випадкових людей або «казачків». Далі. В Раді є абсолютно нормальна, жива дискусія щодо пропозицій з організації процесу, але немає жодних протиріч щодо кінцевої мети. Політики і громадські активісти у цьому єдині. Повне перезаванетаження влади, починаючи з Януковича. Всі наші вимоги залишаються незмінними. 

Крім того, вчора було багато розмов. Підкреслю, що Руслана залишається в Раді і готова працювати надалі. Жодних непорозумінь. Отже, на завтра заплановано чергове засідання. Робоча група працює над Статутом, де будуть враховані всі пропозиції щодо його положень. Найважливіше, щоб ми справді створили не номінально-формально, а реально потужну і дієву, структуровану організацію. А для цього потрібно серйозно працювати, в день і вночі. Отже, друзі, приєднуйтеся! Разом до перемоги!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини