MENU

Ще раз «обітремось» після того, як «риги» цинічно і відверто плюнули нам в обличчя?

1110 3

Вчорашні місцеві вибори - це ще одне яскраве підтвердження того, що «януковичі» не збираються навіть думати про конкурентну і відкриту політичну боротьбу. 

«Риги» на це не здатні, вони - політичні «гопники». Їхній метод - це тотальні фальсифікації, адмінтиск, підкуп членів ДВК, масові вкидання бюлетнів, «спортивіні журналісти», провокації і т.д. І чекати чогось іншого не варто. 

Тому, забудьте про чесні вибори, при «паханаті» їх не буде! 

Ну, давайте ще почекаємо поки хтось за когось «розкачає»... Давайте ще раз «обітремось», після того як вони цинічно і відверто вчергове плюють нам в обличчя. Давайте ще посидимо дома, покритикуємо у ФБ опозицію, що не виводить сотні тисяч на Майдани, почухаємо потилиці, «помітингуємо» на кухнях, скажемо один одному як ми ненавидимо владу «донецьких», а потім плюнемо на все, змиримося з цим бандюківським свавіллям і отримаємо довічне правління «стоматологічного клану». А от тоді, можна буде обурюватись вже тільки дуже тихо, у спальні, в подушку, щоб ніхто не почув... Як у Білорусі. 

Когось така перспектива влаштовує? Мене - ні! Що робити? Думки, звичайно, є. Важливо, щоб до них дослухалися ті від кого залежить реакція та планування подальших дій опозиційних сил. Буду доносити, сподіваюся на розуміння.

P.S. Напевно вже давно час зрозуміти, що усунення кримінального режиму - це не тільки справа «Батьківщини», «Свободи», «УДАРу», це святий обов’язок кожного справжнього українця, патріота, громадянина. Тільки в нашій єдності запорука успіху. Хочеться вірити, що зможемо і переможемо!

Зорян ШКІРЯК 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини