MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 25 грудня 2013

139 0

У Путіна немає ще 12 мільярдів, які він обіцяв Януковичу

 

Як брешуть і що замовчують в уряді.
Україна очікує отримати наступні 12 мільярдів від Росії вже на початку 2014 року. Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров відкриваючи засідання Кабміну (з повідомлення УП).

 

Высший хозяйственный суд - коррупция, арест, подкуп депутатов

 

В результате проведенного журналистского расследования были выявлены преступлении схемы деятельности Председателя высшего хозяйственного суда В.И.Татькова.

 

Терміново! Відеозапис з реєстратора Тетяни Чорновол

 

Відео нападу вночі на Тетяну Чорновол.

 

Захарченко нервно реагирует на вопросы о материале Черновол о его поместье - Кужель

 

Только что вышли из кабинета Захарченко. Министр плотно сидит в начальственном кресле под портретом Януковича и под крестами, которые свидетельствуют о стремлении хозяина кабинета жить по Божьим законам и о том, что помещение, как и его деяния, освящены Церковью. 

 

«Дійте!» Юлія Тимошенко закликала всіх йти на Межигір’я

 

Я звертаюся зараз до кожної людини, яка не втратила відповідальності за власну країну та вважає своїм святим обов’язком зберегти Україну для сьогоднішніх та прийдешніх поколінь.

Дійте! Ми – великий народ і ми маємо всі сили та можливості себе захистити.

 

Стало відоме прізвище власника автомобіля, яким таранили Тетяну Чорновол

 

Сьогодні вночі автомобіль журналістки-розслідувача Тетяни Чорновол таранили на автомобілі марки «Порш Кайер Турбо». Номер - АА 5399 ЕН. Дані про це вдалося витягнути із записів відеореєстратора, який був у машині журналістки.

 

Я не йшов до Захарченка, тому що не знаю, хто це такий, - Яценюк. ВІДЕО

 

Міністр МВС повинен не тільки подати у відставку, а вже зараз давати свідчення в Генпрокуратурі, чому «Беркут» бив людей на Майдані, чому не встановлені особи, які побили Тетяну Чорновол і яке він має до цього відношення.

 

Головний підозрюваний у справі нападу на Чорновол взяв слідство під контроль

 

Напад на Тетяну Чорновол абсолютно не безпідставно пов’язують з її професійною діяльністю. Враховуючі сферу, у якій вона проводила розслідування, під підозру може потрапити фактично вся правляча верхівка України. Але останньою скандальною інформацією, що була оприлюднена журналісткою, буквально за кілька годин до нападу, було повідомлення і фотографії про будинок міністра МВС Віталія Захарченка. Але з останніх повідомлень на офіційного сайті МВС бачимо, що саме Захарченко, як міністр, взяв під контроль розслідування нападу.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини