MENU

Коммунисты в два раза хуже нацистов - Елена Билозерская

1350 3

    

«До нудоти остогидлапередвиборча реклама комуністів, якалізе в очі і вуха буквально звідусіль.Її навіть більше, ніж регіонівської»,- пишет на своей странице в Facebook ЕленаБилозерская.


«На чиї гроші вони зтаким розмахом піаряться – знати неможу, але підозрюю, що на ті ж регіонівські.Регіонали «зливають» комуністам свійколишній електорат – голоси тих виборців,які після відчутого на власній шкірі«покращення» за ПР вже ніколи непроголосують. За «Свободу» ця категорія,зрозуміло, теж не голосуватиме. Алемогла б, з протестних міркувань,проголосувати за «Батьківщину». Такщоб вам, дорогі співгромадяни, це й надумку не спало – ось для вас найкращийваріант: комуністи. Вони проти олігархіві за справедливість.


Громадяни, які на цекупляться і проголосують за комуністів– це дуже нерозумні громадяни. Тому що,якщо виходити із суто практичнихміркувань, то у майбутньому парламентікомуністи й регіонали негайно зновуоб’єднаються і діятимуть спільно, і«покращення» ще покращиться. А якщо збільш високих – час уже зрозуміти, щоце злочинна ідеологія, і голосувати занеї – якнайменш, соромно.


Автор цієї ілюстраціїне бачить різниці між нацизмом ікомунізмом. А я бачу.


Комунізм гірший– щонайменше удвічі. І зараз поясню,чому.


Нацисти знищувалилюдей за національною ознакою. Засоціальною – не знищували.


Комуністи знищувалилюдей за соціальною ознакою (дворянство,заможне селянство, інтелігенція) – алеі за національною теж! І я зараз не тількипро Голодомор, який де-факто був знищеннямусіх українців, адже практично всіукраїнці в ті часи були селянами – япро інші народи теж. Згадайте депортаціюкримських татар, чеченців, корейців…Це був справжнісінький геноцид, томущо від цього насильницького переселенняв зимовий період на необжиту територіюлюди масово вмирали.


А якщо загинуло меншелюдей, ніж могло б – так це лише тому,що бардак у совку був більший, ніж унімців. У моєї родини знайомий сидівспочатку в німецькому концтаборі (бопотрапив до німців у полон), потім урадянському (за те ж саме). Коли йогопитали про різницю, він відповідав: «Унімецькому було більше порядку». Більшепорядку – це означає, зокрема, що скількиі кого саме накажуть розстріляти – тихі розстріляють, кого скажуть повісити– повісять. А в радянському… Був випадокз академіком Дмитром Ліхачовим, коливін сидів на Соловках: він випадководізнався, що його прізвище є у списку300 людей, яких ось-ось мають повести нарозстріл. Ліхачов десь сховався – ізамість нього розстріляли іншу людину.За кілька годин він знову з’явився насвоєму місці – і його вже не зачепили,бо план по розстрілах на найближчий часбуло виконано.


Можна було б сказати,що це «перегини», властиві жорстокомуминулому, яких давно позбулися і якізасудили. Так ні ж, не засудили – бо самеукраїнська компартія у наш час ініціюєвстановлення в Україні пам’ятниківСталіну. Цим вони раз і назавждирозписалися, хто вони є і чого прагнуть.


Не тільки практиказастосування комунізму є аморальною –аморальне й саме вчення. Воно антиприродне,бо розвиток базується на конкуренції.А якщо скільки не працюй, а отримаєшмайже таку саму зарплату, як твій ледачийколега – це призводить до регресусуспільства.


Ви могли б проголосуватиза людей, які не приховують своїхнацистських поглядів і домагаютьсявстановлення в Україні пам’ятниківГітлеру? Якщо ви не готові голосуватиза таких злочинців – чому ж деякі з васголосують за вдвічі гірших?», - пишет блогер.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини