MENU

На строк від 2 до 10 років можуть посадити всю опозицію, Майдан і всю країну. І навіть оком не зморгнуть

916 0

 Янукович підписав закон про введення кримінальної відповідальності за захоплення будівель. 

На практиці під його дію мали б потрапити такі перці, як Медведчук, Саша Янукович і чи не 99% усіх членів парламентської фракції Партії регіонів, які швидко накопичили «заводиків і пароходиків». Уже не кажучи про самого президента, який вирішив набудувати нових палаців із золоченими унітазами.

Але в українській реальності за цією статтею на строк від 2 до 10 років можуть посадити всю опозицію, Майдан і всю країну. І навіть оком не зморгнуть.

Які основні висновки з цього епізоду?

1) Всі щиросердні обіцянки амністій і непереслідування активістів, сказані представниками влади, не вартують і виїденого яйця...

2) Янукович уже не приховує, що робить основну ставку на тиск, репресії і силовиків, як головну опору свого режиму. В цьому світлі стає зрозуміло, чому родина міністра Захарченка заробляє під 40 мільйонів на рік, а полковник «Беркута» Кусюк, прописаний у бідному гуртожитку, насправді живе в елітному будинку. Таких людей треба задобрювати, і вони виконають будь-який наказ володаря. Включно до того, що переловлять і підвезуть в автозаках у тюрми усіх громадян. І лишиться тільки урядовий квартал. Щоб ніхто нє мєшал.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини