MENU

Чи помітили ви, що більшість ЗМІ включили «режим мовчання» стосовно Юлії Тимошенко?

1569 3

Трохи тез на другорядні теми, які, насправді, значно більш важливі, ніж здаються на перший погляд.

1) Чи помітили ви, що іще приблизно тиждень тому більшість ЗМІ включили «режим мовчання» стосовно Юлії Тимошенко? Найбільш рельєфно це видно на прикладі «Української правди». Вчорашній виступ Яценюка біля Межигір'я стосовно плану дій включав в себе згадку про Юлію Тимошенко. Більше того, там прямим текстом сказано, що вона є частиною команди, яка формуватиметься в 2014 році. У відповідній новині на УП згадка про Тимошенко «таємничим чином» зникла, хоча вона є в офіційному Твіттері Яценюка, і в новинарній стрічці сайту «Батьківщини».

Аналогічну тенденцію можна побачити в останній статті Сергія Лещенка, який в аналізі політичних розкладів взагалі не згадує Тимошенко, а лідером «Батьківщини» уже «призначив» Яценюка. Це свідчить про те, що владу почала дратувати не тільки віртуальна присутність Тимошенко на Майдані (у вигляді плакатів), а й сама згадка Тимошенко в новинах.

В свою чергу, це чітко демонструє, що дострокова президентська кампанія уже розпочалась, і вже існує темник, згідно якого необхідно замовчувати навіть саме існування Тимошенко в українському політикумі. В свою чергу, це означає, що вірогідність її активної появи в нашому політикумі найближчим часом різко збільшилась, і влада намагається грати на випередження, похапцем створюючи «медіа-блекаут».

2) Чи помітили ви, що Женя Тимошенко уже розпочала зустрічі і консультації не просто на міжнародному рівні, а із найвищими посадовцями Европейського Союзу? Так, наприклад, 26 грудня Женя провела консультацію із віце-президентом Парламентської Асамблеї НАТО Карлом Ламерсом.

Навіть якщо це протокольна зустріч, її рівень демонструє, що навіть попри свою беззубу позицію, ЕС починає явно давати зрозуміти, кого саме із нашого політикума він підтримує. А саме, Юлію Тимошенко. Невеличка ремарка: раніше я уже писав, що Євгенія Тимошенко потроху стає не просто комунікатором своєї мами із зовнішнім світом, а повноцінним політиком із уже напрацьованими міжнародними контактами. Ви хотіли доказ - ось він, у вигляді цієї зустрічі...

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини