MENU

Движение «Чесно» оплатил рейдер из УДАРа

1125 1

  

    

Координатор «Чесно»Евгений Золотарев и кандидат от «УДАР»Павел Ризаненко

Якщо зайти на сайт руху«ЧЕСНО», з'ясується, що на ньому зовсімнемає інформації про кандидатів від«УДАР»-у Віталія Кличка та «Україна,вперед» Наталії Королевської. Натомістьвеликими літерами на першій же сторінцінаписано, що з 450 депутатів чинної Верховної Ради 448 -недоброчесні. Іншими словами - лайно.


Безперечно, такаінформація є вигідною та корисною дляполітичних сил, кандидати якої непотрапили до цього ультимативногопереліку. І представники цих політичнихсил це прекрасно усвідомлюють, натхненнопідтримуючи поширення цієї інформації.


Так при детальномуаналізі джерел фінансування руху «Чесно»з'ясовується, що фінансуваннякампанії по поширенню листівок «ЧЕСНО» в розмірі 100 тис. грн. булоздійснене паном Павлом Різаненком,який за дивним збігом обставин є кандидатомв народні депутати від партії «УДАР». В своїх листівках рух, до речі,закликає не голосувати за тих, хто непройшов критерії доброчесності, тобтоза всіх, хто знаходиться в сьогоднішньомупарламенті, При цьому делікатно незгадуються ті, хто мешкав останні рокипоза межами Верховної Ради.


Промоніторивши ЗМІ заостанні кілька місяців з'ясується, щотеплі почуття Павла Різаненка до «ЧЕСНО»були взаємними. За останні кілька місяцівкоординатор руху «ЧЕСНО» Євген Золотарьовпровів кілька спільних прес-конференцій зсамим Павлом Різаненком та іншимипредставниками «УДАР»-у, на яких захищавсамого Різаненката його політичну силу.


Але найдивнішим в ційісторії є те, що сам пан Різаненко, жоднимчином не відповідає вимогам доброчесностіруху «ЧЕСНО», оскільки до «УДАР» він бувдепутатом від Тигіпківської «СильноїУкраїни». А ще раніше, будучипредставником інвестиційної компанії«Ренесанс Капітал», звинувачувавсяв Росії в причетності до рейдерства набільшого в світі виробника титанукорпорації «ВСМПО-АВІСМА».  Доречі, невідомо, чи зберіг пан Різаненкостосунки з компанією «Ренесанс Капітал»,яка належить російському мільярдеруМихайлу Прохорову.


Як на мене, з цієїситуації є лише один доброчесний вихід.Внесок пана Різаненка має бути витраченийна глибинний аналіз та поширенняінформації про кандидатів від самого«УДАР» та інших позапарламентськихпартій.


П.С. Пан Різаненкозапевнив мене, що він не має стосункудо «Ренесанс-Капітал» з моменту звільненняв 2007-му році. За його проханням, я поширююцю інформацію, хоча не розумію, яке цемає значення.


Я не вважаю, що панРізаненко зробив щось погане. Його праворобити зі своїми грішми все, що йомузаманеться.


Я не вважаю, що панРізаненко - погана людина. Мої життєвіцінності дещо відрізняються відпластмасових стандартів руху «Чесно».Я просто зауважив, що пан Різаненкокритеріям руху «Чесно» не відповідає.Хоча самі критерії, а особливо методикаїх визначення для кандидатів, невідповідають здоровому глузду і єпростою профанацією. Сотні кандидатівзвинувачуються «ЧЕСНО» в корупції. Напідставі яких даних? Повідомлення вЗМІ? Наскільки це справедливо? Саме цепитання мав поставити собі пан Різаненко,перераховуючи кошти на рахунок «ЧЕСНО». 


Прийнявши таку методикущодо інших, навряд чи можна ображатись,що вона застосовується до тебе самого. 

 

Александр ДАНИЛЮК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини