MENU

10 січня автоколона Євромайдану вирушить до Луганська

148 0

10 січня, у п’ятницю ініціативна група активістів Євромайдану вирушає до Луганська. Організатори закликають усіх бажаючих приєднатися до автопробігу на своїх машинах. 

Мета поїздки – привітати та подякувати луганчанам, які не зважаючи на всі перепони, протестують та підтримують Євромайдан. В свою чергу луганчани забезпечать гостей місцем для ночівлі.
Катерина, організатор акції: «Ми хочемо показати, що ми бачимо подвиг луганчан і нам він не байдужий. Саме задля цієї мети ми організовуємо виїзд з Києва та усіх інщих міст, які бажають приєднатись. Потрібні активні хлопці та дівчата, що будуть як хвиля натхнення та підтримки для людей поза межами головного Майдану у Києві. Навіть, якщо у вас не буде можливості поїхати з нами, ви можете допомогти! Потрібні плакати з написами «Київ з вами», «Кияни з вами», «Майдан вас підтримує», «Київ вас підтримує», або все що ви побажаєте, але на цю тематику».

Планується хода разом з протестуючими з Луганська, розповсюдження стрічок, запалення свічок ввечорі та виступ на головній сцені. Також буде організований телеміст між Києвом та Луганськом, який буде транслюватися на екрані біля КМДА в суботу ввечері. Повернення в Київ – у неділю.

Контактні особи: Катерина (063) 695 71 71, Павло (063) 418 30 18.

Громадський сектор Євромайдану


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини