MENU

Казнить? Нельзя? Помиловать? Нельзя!

404 1

«Судова практика показала, що цей Закон не може бути реально застосований протягом 10 днів з дня набрання ним чинності, а саме - до 4 січня 2014 року включно, оскільки він не має аналогів у законодавчій практиці і виходить за межі правового поля нашої держави» (!?) 

Это – Спикер ВР здесь официально признаётся в том, что эти 450 «добродиев» не умеют принять закон состоящий из «пары-тройки» статей. 

Зато название этого Закона составляет почти 10% от его текста - «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань».

А впрочем, нечему удивляться – достаточно «промониторить» что ВР принимала за последние несколько лет, когда, и как быстро и в каких количествах потом в тоже самое вносила изменения, что это были за изменения и как быстро они потом корректировались снова…

Или власть решила, что раз евромайданёры такие «бяки» и после такого щедрого подарка не разошлись восвояси, то не будет им никакого прощения?....

п.с. А как вам, скажем, такой Закон Украины «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання вищих посадових осіб України та народних депутатів з приводу подій, які мали місце протягом 1991-2015 року (з автоматичною пролонгацією в окремих випадках)»? А чего, вполне могут принять!

Сэндэр ЛЕМБЕРГ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини