MENU

Раскрыта громкая провокация подставной «Громадскої ради Майдану» (ГРМ)

2283 4

Так называемая «Громадська рада Майдану» (ГРМ), деятельность которой была раскрыта активистами Евромайдана, устроила очередную провокацию.

Дмитро Ремиженко:

Представники громадськості чи троянські коні?

Все більше схиляюсь до думки, що так звана Громадська рада Майдану – це не що інше як «троянський кінь» (чи кобила) з президентської стайні. Вся її активність спрямована чомусь не проти влади, а проти опозиції. І ультиматуми вона висуває не владі, а чомусь опозиції.

Так, опозицію є за що критикувати, сам частенько згадував її «незлим тихим словом». І за відсутність прийнятної програми, і за безсистемність дій і ще багато за що. Але «громадські активісти» не критикують опозицію, вони її «мочать». Особливо відзначилась на цьому поприщі «громадська активістка» Богдана Бабич, яка репрезентує себе як члена Громадської ради. Варто зазначити, що активність цієї активістки має дещо своєрідний характер. Вона майже нічого лихого не згадує про чинний режим, проте завзято «мочить» опозицію. 

В одному з «шедеврів», оприлюднених у Фейсбуці, вона договорилась до того, що запропонувала замість портрета Юлії Тимошенко повісити на Йолці «оригінал». До такого «креативу» не дотумкав навіть Віктор Федорович, а от «громадська активістка» Бабич – до ваших послуг. А позаяк Громадська рада не відхрестилась від ініціатив своєї колеги, є підстави вважати, що це не лише її особиста позиція. Ультимативні ж заяви Громадської ради зайвий раз переконують, що вона, свідомо чи ні, діє за сценарієм, написаним на Банковій.

Ось згаданий «шедевр» від активістки Бабич.

Как оказалось впоследствии, муж одной из руководительниц ГРМ - Богданы Бабич является начальником одного из управлений Администрации президента Януковича.

Богдан Штайнер:

Это которая Богдана Бабич? Это та, кто поднимал главным вопросом на Майдане - снятие портрета Тимошенко и ТА, муж которой Кулик - начальник управления администрации президента Януковича у господина Левочкина в работников. Охрененный представитель Евромайдана - вопросов больше не имею к такого рода представительству...

Раньше про деятельность ГРМ писал Андрей Павловский:

 

«Якась невідома «громадська рада» висуває тупі ультиматуми, що цікаво не до влади до її противників. Технологія Клюєва щодо розколу Майдану про яку попереджали , в дії ...».

ЧИТАЙТЕ: Громадська Рада Майдану - технологічний проект банди Януковича 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини