MENU

«Ліквідація звірячих назв і люстрація звірів з української міліції», - Яценюк про вимоги до Верховної Ради

499 2

Створення комісії з розслідування побиття, яке вчиняла міліція, ліквідація спецпідрозділів міліції, перегляд закону про Бюджет. Голова політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк озвучив під час Народного віче на Євромайдані ті ключові питання, які українська опозиція буде ставити в Верховній Раді.

«На наступному тижні у нас буде засідання українського парламенту. Того парламенту, який представлений українською опозицією, за яку ви проголосували. І ми дякуємо вам за те, що саме українська опозиція, три опозиційні партії, представляють ваш інтерес і виконують ваші вказівки», - сказав Яценюк, звертаючись до людей на Майдані незалежності.

Першим питанням. Створення українським парламентом комісії з розслідування тих звірств, які вчиняла міліція по відношенню до громадян України. 

«Нема довіри ні Пшонці, ні Януковичу, ні Захарченку, - сказав Яценюк з трибуни Євромайдану. -  Ми, як опозиція, наполягаємо на прийнятті постанови про створення слідчої комісії. І вона буде прийнята».

Друге питання. Ліквідація таких спецпідрозділів міліції як Беркут, Сокіл, Грифон.

«Вдумайтеся в ці назви: Беркут, Сокіл, Грифон. Їм треба в звіринці в зоопарку бути, а не в українській міліції. Ліквідація звірячих назв і люстрація звірів з української міліції».

Третє питання. Вимога опозиції перегляду закону про Бюджет.

«Ми вважаємо неприпустимим збільшення фінансування за останні три роки на прокуратуру, міліцію і СБУ більше ніж на 20 мільярдів гривень. Бандити не можуть фінансуватися з кишені українців», - підкреслив Яценюк.

Ще однією вимогою опозиції стала вимога скоротити витрати на утримання державного апарату в 2014 році на суму в 20 мільярдів гривень і направити ці кошти на школи та лікарні.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини