MENU

За кандидата-«регионала» агитирует мер Кировоградской области

1201 2


 


«Кандидат-мажоритарниквід Партії регіонів по 99-му виборчомуокругу Олександр Шаталов у своїй виборчійкампанії зробив ставку на вуличнуагітацію та підтримку губернатораКіровоградської області Сергія Ларіна(Партія регіонів)», -об этом сообщается на странице Гражданскогонаблюдения ОПОРА в сети Facebook.


«З ранку 17 серпня на вулицях обласногоцентру, міста Кіровограду, з’явилисьагітаційні намети з друкованоюагітпродукцією. СпостерігачамиГромадянської мережі ОПОРА зафіксованопо одному намету на вулицях Жовтневоїреволюції (поряд з місцевим ринком«Босфор») та Великої Перспективної (доперейменування Карла Маркса, неподалікготелю «Київ»).


Агітатори синіх наметів пропонуютьелекторату біло-блакитні глянцевіброшури, які презентують досягненняофіційного кандидата-«регіонала»Олександра Шаталова.


Агітматеріал містить відомості проосвіту, сімейний стан, досягнення впрофесійній сфері та передвиборчупрограму. Крім того, у брошурі надрукованезвернення до кіровоградців від іменігубернатора Кіровоградської областіСергія Ларіна, який дає позитивнухарактеристику Олександру Шаталову.Губернатор агітує кіровоградцівголосувати саме за нього: «Моє слово –до кожного кіровоградця: якщо ви віритемені, то я закликаю усіх вас вірити і вуспіх Олександра Шаталова, в йогоперемогу на благо Кіровограда ікіровоградців». Щодо цього зверненнязазначена примітка наступного змісту:«З виступу Сергія Миколайовича Ларінана засіданні ради Кіровоградськоїобласної організації Партії регіонів19 липня 2012 року». Цікавим моментом є те,що юридично дане звернення може не бутирозцінене як таке, що протирічить ЗУ«Про вибори народних депутатів України»,так як представлене як цитата. Протефактично за кандидата по мажоритарномуокругу № 99 агітує державний посадовець,використовуючи свій авторитет.


До всього вище зазначеного можна додатите, що у брошурі піаряться й кандидативід Партії регіонів по іншим мажоритарнимокругам через надруковану інформаціюіз заголовком «Команда Ларіна назв’язку». Даний матеріал (майже беззмінно)друкувався у більшості друкованихвиданнях регіону і стосується славнозвісної«гарячої» лінії Сергія Ларіна», - сообщаетОПОРА.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини