MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 14 января 2014

238 0

Вирішення кризи знаходиться в кабінеті Януковича - Яценюк

 

Україну очікує друга хвиля протистояння, якщо президент Янукович не відправить у відставку уряд і міністра МВС Захарченка

Про це заявив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк на брифінгу в парламенті у вівторок, 14 січня, по завершенні наради в голови ВР,повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина».

 

На цих кадрах чітко видно, як «Беркут» б'є Луценка. ВІДЕО

 

Громадське телебачення ексклюзивно отримало відео побиття Юрія Луценка на проспекті Перемоги. Юрій Луценко постраждав під час сутички між бійцями спецпідрозділу «Беркут» та активістами Автомайдану вночі з 10 на 11 січня. Тоді активісти заблокували автобуси з беркутівцями. 

 

Заява Ради ВО «Майдан» щодо організації владою інформаційних зачисток та провокацій

 

Очевидно, що замість вирішення політичної кризи шляхом перемовин та виборів, українська влада вдається до ескалації насилля та тиску проти українських громадян. Обравши тактику силового протистояння, влада вдається як до застосування безпосередньо силових інструментів, таких як спецпідрозділи міліції, судів, прокуратури та так званих «тітушок», так і до інформаційної зачистки та інформаційних провокацій.

 

Украинской экономики больше нет, и никакой российский кредит ей не поможет - Портников

 

Главное – это то, что Украинское государство, созданное в 1991 году, исчерпало свои функции и возможности. Украина, по сути, оказалась просто переименованной Украинской ССР, прошедшей за эти годы путь от разваливающейся бывшей советской республики до «олигархической» республики и, наконец, криминализированного феодального владения.

 

Акела Янович еще раз промахнулся. На этот раз с депозитами

 

Я на прошлой неделе уже цитировал фрагмент из выступления Азарова на первом в нынешнем году заседании правительства. И объяснил, что он там ошибся как в цифрах (вместо 105% сказал 205%), так и по сути.

 

Гриценко вийшов із фракції у парламенті

 

Анатолій Гриценко вийшов з парламентської фракції ВО «Батьківщина». Причиною виходу він назвав: «У зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються фракцією ВО «Батьківщина».

 

Захарченко добуває золото для Януковича

 

«Прихватизація» державних українських золотих копалень привернула мою увагу ще в 2011 році. Коротенько викладу, що мені стало відомо з того брудного процесу. Мені здається, з'ясовані мною тоді факти доповнять журналістське розслідування Дмитра Гнапа та Катерини Каплюк про золотий бізнес родини міністра МВС Віталія Захарченка.

 

Чергова провокація Банкової: проникнення провокаторів у штаб Майдану

 

Адміністрація президента готує чергову провокацію. Планується проникнення в будівлю Будинку профспілок провокаторів. Про це повідомляє громадський активіст, один з найактивніших учасників Євромайдану Зорян Шкіряк.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини