MENU

Януковичу приємно лоханути хоча б одну людину, яка йому повірить

366 0

Спроба розгону Майдану сьогодні вночі ДОСИТЬ ІМОВІРНА.

ПО-ПЕРШЕ, Янукович оголосив «мораторій на насильство». Йому, схоже, дає особливе психологічне задоволення відчувати, що йому вірила ще хоч одна людина, а йому таки вдалося її «лоханути». 

ПО-ДРУГЕ, оприлюднили щойно зараз рішення суду від 6 січня. Про заборону акцій до 8 березня. ЧОМУ РІШЕННЯ ПРО ЗАБОРОНУ МІТИНГІВ НА МАЙДАНІ НЕЗАКОННЕ і АНТИКОНСТИТУЦІЙНЕ. БО ПО-ПЕРШЕ, суперечить волі мільйона киян - джерела влади в столиці. ПО-ДРУГЕ, суперечить конституційному праву на мирні зібрання. Чому весь центр столиці і чому на цілі місяці? ПО-ТРЕТЄ, суду як такого в країні нема, судовій системі, яка дискредитується кожного дня фантастичними рішеннями, довіряє 1% населення. Що це проти мільйона киян на вулиці - джерела влади? 

ПО-ТРЕТЄ, заява Лукаш про те, що «силовики» можуть використати насильство проти мирних мітингів, тому що, мовляв, на мітингах лунають різні гасла. Логіки в цьому вислові нуль, але є пряма погроза. 

ПО-ЧЕТВЕРТЕ, І НАЙЦІКАВІШЕ.

ВЛАДА СВОЇМИ АТАКАМИ ПРОТИ МИРНОГО МАЙДАНУ ФАКТИЧНО ВИЗНАЄ, ЩО РОЗМОВИ ПРО ТЕ, ЩО «МАЙДАН ВИСНАЖИВСЯ, ВТОМИВСЯ» ТОЩО - ПУСТЕ БАЛАБОЛЬСТВО. Влада сама цьому не вірить. 

ВЛАДА БОЇТЬСЯ МИРНОГО МАЙДАНУ, ТОМУ ЩО ВІН ДАЄ СМІЛИВІСТЬ УСІЙ КРАЇНІ, ДЕРЖАПАРАТ ДЕСТАБІЛІЗУЄТЬСЯ, А ТУТ ЩЕ НАБЛИЖЕННЯ ВЕСНИ. 

У СУСПІЛЬСТВІ ПРОПАВ СТРАХ - А ЦЕ ДЛЯ КРИМІНАЛЬНОЇ ВЛАДИ, ЩО НЕ МАЄ ЛЕГІТИМНОСТІ, ГОЛОВНИЙ РЕСУРС ЇЇ ІСНУВАННЯ. 

Тому всі, хто бачить у собі сили - на Майдан. Чим більше нас там буде, тим більша імовірність, що упирі не пройдуть.

Олександр ПАЛІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини