MENU

Зараз потрібно повернутись до плану, який накреслила для нас Юлія Тимошенко

1867 3

ХТО З ПОЗАФРАКЦІЙНИХ ГОЛОСУВАВ ЗА ДЕРЖБЮДЖЕТ. Табалови, Доній, Литвин, Поплавський, Калєтнік, Кутовий... 

Нашвидкуруч тези на злобу дня.

1) Сьогодні відбулась завершальна фаза узурпації влади. Фактично не було ніякого голосування, просто закони тупо оголосили прийнятими. Підрахунку голосів не було. Рішення про зміну формату голосування не було. Калетник просто оголошував закони прийнятими. Це - не парламент, це «взбесившийся принтер», як російська Держдума, «не місце для дискусій». Від сьогодні Янукович, крім виконавчої влади, присвоїв собі і законодавчу.

2) Опозиція робила все в рамках закону. На відміну від регіоналів, вона не має права виходити за ці рамки, тому що їм нема куди діватись. Планувалась до прийняття, і була прийнята «спрощена процедура позбавлення недоторканності». Це означає, що від сьогодні будь-якого депутата можна посадити. Для цього не треба ані засідань комітетів по етиці, ані чогось іще. Просто оголосять постанову прийнятою, як і решту сьогоднішніх законів. Ви хотіли «Майдан без політиків» - зараз Партія Регіонів вам такий забезпечить.

3) Складання мандатів нічого не дасть. Насправді, саме це і треба Партії Регіонів, тому що навіть за відсутності опозиції «принтер» продовжить штампувати закони. Чи хтось вірить, що опозиція складе мандати, і тут же Янукович Раду розпустить? Не будьте наївними. Буде просто працювати парламент із однією фракцією.

4) Зараз необхідно тримати Майдан будь-якою ціною. Без цього всіх пересаджають, починаючи з опозиції. Потрібно повернутись до плану, який іще 8 грудня накреслила для нас Юлія Тимошенко. Потрібно почати формування паралельного парламенту і паралельних органів влади. Плювати, хто на чолі. Задачі дві: а) втримання Майдану; б) демонтування режиму Януковича. Якщо опозиція нездатна сама очолити його, треба йти на Харківську лікарню. Від сьогодні у нас немає держави, відповідно, Юлія Тимошенко повинна бути вільна прямо завтра, і бути на Майдані.

Якщо чесно, мені якось сцикотно.

Але ми маємо вистояти. Інакше - Північна Корея, і ніяких виборів до кінця життя Януковича.

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини