MENU

Дороги назад немає. Рубікон перейдено! - Турчинов

2014 0

Рубікон

Сьогодні в прямому ефірі можна було спостерігати за тим, як вбивали парламентаризм та демократію в Україні.

Партія влади за три хвилини примудрилась сфальшувати ухвалення законів, що перетворило Україну на повноправного члена клубу диктаторів. 

Янукович та його команда поставили завдання перед своєю фракцією ухвалити такі закони, які мають на меті загнати український народ в стійло. Це закони, які обмежують право громадян на зібрання, право на пересування, право на те, щоб говорити правду, тому що тепер критика влади буде визнаватись наклепом і тягтиме за собою кримінальну відповідальність, право судити людину без присутності її та адвокатів… Та багато інших речей, які відрізняють цивілізовану країну від хунти озлоблених катів… 

Щоб залякати опозиційних депутатів, вони ухвалили закон, яким передбачається експрес-процедура зняття недоторканності. 

Протягом однієї хвилини після того, як Янукович дав відмашку, засідання Верховної Ради перетворилось на трагічний фарс. За відсутності необхідної кількості голосів, члени фракції влади, загнані в куток, підіймали догори руки та, не рахуючи їх, одразу оголошували результати. Все це зайвий раз підтверджує, що ця банда позбавлена хоч якихось крихт здорового глузду! 

Нелегітимне засідання заблокованої Ради, нелегітимне голосування, бутафорські закони, під прикриттям яких ця влада намагатиметься здійснювати справжні злочини проти ДЕРЖАВИ. Злочини проти кожного українця. Злочини проти тих, хто протиставляє себе злу, фарсу та тому тоталітарному суспільству, яке вони намагаються побудувати.

У вас є ще якісь сумніви, що в нас є дорога назад? В мене немає. Рубікон перейдено! І саме тому ми повинні перемогти! Не заради себе, а заради наших дітей, які варті того, щоб жити в нормальній демократичній вільній європейській країні.

Нас вже не залякати, нас вже не загнати в брудне стійло! 

Ми переможемо! Тому що правда завжди перемагає! Слава Україні!

Олександр ТУРЧИНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини