MENU

Колесніченки і олійники могли б придумать ще й обов'язковий розстріл активістів - блогер

476 0

Регіонали і всякі файні патріоти, що вибили грошенят на округи, проголосували сьогодні іще за вельми цікавий законопроект - 3587, що дозволяє проводити заочне судилище. Як прописали автори, «можна здіснювать кримінальне провадження і без підозрюваного». Тут хотілось би виокремити такі позиції:

1. Оце «законотворення» явно спрямоване проти Юлії Тимошенко. Маю 100% впевненість, що справа ЄЕСУ у Харкові буде найближчим часом дуже швидно розглянута і суддя Костянтин Садовський оголосить, скільки ще Янукович додав Юлі років тюремного життя.

2. Із цим «законом» виник дивний момент. Будь-хто може спокійно вечеряти із ввімкненим телевізором, а тут сюрприз-нежданчик - кажуть, що тебе засудили по такій справі на скількись років. У якості тюрем можна використать стадіони і аеропорти, набудовані Януком до Євро-2012. Вони й так пустують, якого даром площам пропадать.

3. Добре, що у свій час Україна відмовилась від смертної кари, бо сьогодні колесніченки і олійники, а також їх соратники могли б придумать ще й обов'язковий розстріл, якщо інші методи покарання не подіють на активних громадян.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини