MENU

Звернення до жінок, та людей похилого віку щодо наступних днів та ночей

18212 7

Шановні дівчата (будь-якого віку), шановні неповнолітні, люди похилого віку та люди які мають проблеми зі здоровям! Прочитайте уважно це повідомлення! Ніхто не знає, що відбудеться сьогодні вночі, чи в суботу-неділю. Особисто я сподіваюсь що відбудуться певні події, які змінять майбутнє нашої держави, рятуючи нас всіх від диктатури. І якщо ці події почнуться - прохання (повторюю - прохання адресоване тим кого я зазначив у першому реченні) слідувати наступним правилам:

1. У разі початку будь-яких силових дій Ви маєте спокійно, не панікуючи покинути небезпечні ділянки. Відходьте у спокійні місця. Ні в якому разі не залишайтесь в зоні різного роду сутичок, тому що: - Ви всеодно не зможете завдати суттєвої шкоди ворогу; - Ви будете «плутатися під ногами» повстанців, вносячи дезорганізацію в їх дії, які мають бути рішучими та чіткими.Це не образа, це факт. - У разі, якщо Ви отримаєте серйозні ушкодження, Вам доведеться надавати медичну допомогу, це потребуватиме часу та залучення людей, які в цей час могли би робити щось більш дієве та корисне. При цьому, Ваші жертви будуть марними; - Дехто з Вас, почавши панікувати зможе деморалізувати повстанські сили. Крики, плач, панічні рухи дуже дезорганізовують навіть організовані ряди повстанського війська. - Якщо Вас побьють, різні «лижички» та інші зрадники почуть верещати про те, що через провокаторів знову побили мирних людей.

2. В будь-якому разі, Ви можете робити те, що вважаєте за потрібне, але: - якщо під час виникнення надзвичайної ситуації, Ви приймаєте рішення залишитися в епіцентрі, то відповідальність за можливі наслідки для свого здоровья та життя Ви берете на себе; - Ваша добровільна присутність в епіцентрі надзвичайної ситуації підтверджує, що Ви не висуватимете претензій щодо наслідків агресивних дій з боку повстанців, в тому числі повязаних з нападами міліції або випадкових ушкоджень, ненавмисно заподіяних Вам у звязку з Вашої присутністю; - Теж саме простими словами - якщо Ви стоїте у першому ряду, впритул до рядів міліції і повстанець, кидаючи каміння у міліцію випадково зачепить та травмує Вас, ябо якщо агресивно налаштована міліція, атакуючи повстанців вдарить чи затримає Вас, або ще щось подібне - ані у Вас, ані в інших людей не буде морального права звинувачувати в цьому «агресивних молодиків», «провокаторів в масках», оскільки Ви самі свідомо поставили себе у небезпечне становище;

- Якщо Ви прийняли рішення оказувати посильну допомогу повстанцям (медичну допомогу, евакуацію поранених, розвідку тощо) - Ваші дії не повинні перешкоджати діям повстанців та ставити їх у небезпеку. - Категорично забороняється вчиняти дії, направлені на захист існуючого режиму та проти повстанців. Зокрема, заборонено закликати людей до спокою, обзивати повстанців «провокаторами», звертатися до псів режиму з проханням затримати повстанців, намагатися зняти з повстанців маски, шоломи, відіббрати в повстанців предмети самооборони; Так само заборонено відтягувати повстанців, перешкоджати їх пересуванню, ставати «живим щитом» перед колонами псів режиму, вказувати псам режиму місцезнаходження та наміри повстанців, давати будь-які свідчення проти повстанців журналістам, слідчим, поширювати неправдиві відомості серед людей з метою перешкодити повстанцям (наприклад чутки про те що це «російські націоналісти», «перевдягнуті міліціонери», «найманці Клюєва і т.д.».

Будь-які подібні дії є зрадою національних інтересів. Будь-які подібні дії є активною співпрацею з режимом Януковича, і дають моральне право свідомим громадянам застосувати до Вас незалежно від Вашого віку, статі і т.д. ті ж заходи, що і до псів режиму та інших ворогів. Краще, діставшись спокійного та безпечного місця, помоліться за повстанців. Бо вони в цей час ризикуватимуть свободою, здоровям і життям заради України!

switluy_spogad


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини