MENU

Коммунизм хуже, чем нацизм - блогер Белозерская

2225 35


До нудоти остогидла передвиборча реклама комуністів, якалізе в очі і вуха буквально звідусіль. Її навіть більше, ніж регіонівської.

На чиї гроші вони з таким розмахом піаряться – знати не можу, але підозрюю, щона ті ж регіонівські. Регіонали "зливають” комуністам свій колишній електорат –голоси тих виборців, які після відчутого на власній шкірі "покращення” за ПРвже ніколи не проголосують. За "Свободу” ця категорія, зрозуміло, теж неголосуватиме. Але могла б, з протестних міркувань, проголосувати за"Батьківщину”. Так щоб вам, дорогі співгромадяни, це й на думку не спало – осьдля вас найкращий варіант: комуністи. Вони проти олігархів і за справедливість.

Громадяни, які на це купляться і проголосують за комуністів– це дуже нерозумні громадяни. Тому що, якщо виходити із суто практичнихміркувань, то у майбутньому парламенті комуністи й регіонали негайно знову об’єднаютьсяі діятимуть спільно, і "покращення” ще покращиться. А якщо з більш високих –час уже зрозуміти, що це злочинна ідеологія, і голосувати за неї – якнайменш,соромно.

Автор цієї ілюстрації не бачить різниці між нацизмом ікомунізмом. А я бачу.

Комунізм гірший – щонайменше удвічі. І зараз поясню, чому.

Нацисти знищували людей за національною ознакою. За соціальною – не знищували.

Комуністи знищували людей за соціальною ознакою (дворянство, заможне селянство,інтелігенція) – але і за національною теж! І я зараз не тільки про Голодомор,який де-факто був знищенням усіх українців, адже практично всі українці в тічаси були селянами – я про інші народи теж. Згадайте депортацію кримськихтатар, чеченців, корейців… Це був справжнісінький геноцид, тому що від цьогонасильницького переселення в зимовий період на необжиту територію люди масововмирали.

А якщо загинуло менше людей, ніж могло б – так це лише тому,що бардак у совку був більший, ніж у німців. У моєї родини знайомий сидівспочатку в німецькому концтаборі (бо потрапив до німців у полон), потім урадянському (за те ж саме). Коли його питали про різницю, він відповідав: "Унімецькому було більше порядку”. Більше порядку – це означає, зокрема, щоскільки і кого саме накажуть розстріляти – тих і розстріляють, кого скажутьповісити – повісять. А в радянському… Був випадок з академіком ДмитромЛіхачовим, коли він сидів на Соловках: він випадково дізнався, що його прізвищеє у списку 300 людей, яких ось-ось мають повести на розстріл. Ліхачов десьсховався – і замість нього розстріляли іншу людину. За кілька годин він зновуз’явився на своєму місці – і його вже не зачепили, бо план по розстрілах нанайближчий час було виконано.

Можна було б сказати, що це "перегини”, властиві жорстокомуминулому, яких давно позбулися і які засудили. Так ні ж, не засудили – бо самеукраїнська компартія у наш час ініціює встановлення в Україні пам’ятниківСталіну. Цим вони раз і назавжди розписалися, хто вони є і чого прагнуть.

Не тільки практика застосування комунізму є аморальною –аморальне й саме вчення. Воно антиприродне, бо розвиток базується наконкуренції. А якщо скільки не працюй, а отримаєш майже таку саму зарплату, яктвій ледачий колега – це призводить до регресу суспільства.

Ви могли б проголосувати за людей, які не приховують своїхнацистських поглядів і домагаються встановлення в Україні пам’ятників Гітлеру?Якщо ви не готові голосувати за таких злочинців – чому ж деякі з вас голосуютьза вдвічі гірших?

Елена Белозерская bilozerska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини