MENU

Всі, хто підняв та повів народ до пустої Верховної Ради, провокатори

733 5

Як написала Natella Ivanova всі, хто підняв та повів народ до пустої ВР-провокатори недостойні сини свого народу.

Бо штовхаючи мирний народ до неправомірних дій проти ВВ, штовхають на відбілюванням влади своїх антидемократичних законів!!!

І це напередодні прийняття санкцій щодо мужновладців з завтрашнього дня, напередодні позачергового слухання Парламентом ЄС, наданих ОО Заяви стосовно антидемократичних законів та приїзду членів Парламенту ЄС до України. ...

Горе тому народу, що піддається на швидкі спокуси, а ще гірше тим, хто їх спокушає!!! Це може привести до нівечення досі здобутого та виправдання владою своїх дій!!!

Я повністю згоден з Natella Ivanova, вона дуже чітко бачить ситуацію. Влада спровокувала людей на відкритий конфлікт і намагатиметься його використати проти самих же людей. Будь-які дії повинні бути сплановані узгоджені, тоді вони приносять користь.

Сьогодні небезпека зачистки Майдану дуже велика, а невдовзі, сподіваюся, лідери опозиції прямо назвуть імена тих, хто влаштував бійню, хто влаштував провокацію в інтересах Банкової. Діяти треба не в рамках коридору, яким тебе женуть, а так, як цього не чекають опоненти.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини