MENU

Львiвський «Майдан» вимагає вiд обласної ради визнати Народну Раду

374 2

Звернення Комітету Майдану Львівщини до органів місцевого самоврядування Львівщини:

Шановні народні обранці!

Президент України, Кабінет Міністрів та депутатська більшість Верховної Ради України розв’язали війну проти власного народу. Прийнявши 16 січня 2014 р. антиконституційні антинародні закони, причому цинічно здійснивши це в атиконституційний спосіб, влада готує підґрунтя для введення в Україні одноосібної диктатури Януковича. Наступним кроком може стати введення в країні надзвичайного стану для того, аби придушити народне повстання, провести масові арешти активістів, повністю знищити свободу слова та ліквідувати місцеве самоврядування.

Шановні депутати усіх рад Львівщини! Більшість із Вас з перших годин Майдану знаходиться пліч-о-пліч з народом на площах, вулицях і барикадах. Багато місцевих рад Львівщини провели надзвичайні сесії та прийняли рішення, які вимагає сьогодення – зупинити насилля та терор з боку влади, відновити в країні правопорядок та дію Конституції, визнати та виконати вимоги Майдану.

Втім досі громада Львівщини не почула голосу Львівської обласної ради та деяких районних та міських рад. Звертаємось з проханням до голови Львівської обласної ради п. Петра Колодія та депутатського корпусу:

1. Негайно скликати позачергову надзвичайну сесію Львівської обласної ради.

2. Заявити про нечинність на території Львівської області законів, прийнятих Верховної радою України 16 січня 2014 р. у нелегітимний спосіб.

3. Перебрати на себе усі владні повноваження від Львівської обласної державної адміністрації відповідно до Конституції України. Створити рішенням обласної ради обласний виконавчий комітет і передати йому усю повноту влади в області.

4. Визнати Народну раду та призначений нею Уряд єдиною повноважною владою в країні, підпорядкувати їм Львівську обласну раду та обласний виконавчий комітет.

5. Прийняти рішення про залишення усіх підрозділів Міністерства оборони України, Служби Безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства доходів і зборів України, Державної Прикордонної служби України тощо, які розташовані на території Львівської області, відповідно до присяги на вірність народу України, у місцях постійної дислокації.

6. Звернутися до усіх керівників державних та комунальних установ із вимогою визнати Народу раду. У випадку відмови – призначити у ці установи тимчасово виконуючих обов’язки керівника.

ruda_pani


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини