MENU

Друзі, а хтось десь бачив чи чув в останній тиждень Рибака? - Розенко

1788 1

Ось мені цікаво, друзі, а хтось десь бачив чи чув в останній тиждень голову Верховної Ради? Йому нічого  сказати українському народу?

Силове протистояння, масові акції протесту, людські жертви, глибока політична криза в країні, а друга особа в державі зникла і мовчить. Чи байдуже все?

Може, варто нагадати Рибаку, що саме він разом із заколотниками із ПР та КПУ у Верховній Раді став справжнім організатором «масових заворушень, що призвели до людських жертв». Чи немає бажання взяти на себе відповідальніст за смерті людей?

Хотілося б почути також чітку позицію з приводу останніх подій деяких регіоналів -«євроінтеграторів» Сергія Тигіпка, Віктора Бондаря, Ірини Бережної, Олега Зарубінського, Анатолія Кінаха (співголова міжпарламентської групи з ЄС). Колеги, Ви де? Країна занурюється в хаос і диктатуру, а ви зберігаєте спокій? Чи байдужість?

P.S. Дякую всім, хто був сьогодні вночі на Майдані. Єдність - велика сила. Ми вистояли, але це не означає, що маємо розслабитись. Сьогодні знов маємо бути там. День і ніч. Всі приїзжайте в Київ на Майдан. Доля всієї країни в наших руках. Все вирішується тут і зараз.

Павло РОЗЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини