MENU

Новый лозунг для коммунистов: «Вернём страну китайскому народу»

689 0

У вагонах київського метро з'явилася політична реклама Компартії. Уся вона російською мовою. «Заможні» бандиты народ обокрали, при наших дедах за такое сажали». На іншому плакаті переконують, що податок на розкіш забезпечить безкоштовну медицину, безкоштовну освіту українських дітей, гідну старість батьків і матерів. Ну і вершина творчості: «Вернем страну народу!».

 

— Я придумав нове гасло для комуністів: «Вернём страну китайскому народу», — іронізує колега. — Їм же все одно, кому нас продати — Росії чи Китаю.

1917 року в більшовиків теж були привабливі гасла: «Мир — народам, земля — селянам, заводи і фабрики — робітникам». Це обернулося братовбивчою громадянською війною і загарбанням новоутворених республік. Україна на довгі роки втратила державність. Але проголошення незалежності 1991-го не повернуло країну народу. Нею й досі володіє колишня партноменклатура, що породичалася з бандитами-наперсточниками.

Депутати від Компартії співпрацюють з олігархами, мають круті автівки, фешенебельні маєтки, дорогі ресторани, фабрики й заводи. Навряд чи все це вони нам повернуть. Доведеться відбирати.

Олександр ГУНЬКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини