MENU

Проросійські сили штовхають Януковича до введення надзвичайного стану - Шкіряк

1138 2

Увага! Друзі, без зайвих емоцій, просто спокійно прочитайте і спробуйте зрозуміти. Можете не лайкати, головне - почуйте! 

Проросійські сили готують в Україні кривавий сценарій. Саме вони штовхають ідіота янека до введення надзвичайного стану. При цьому цей мудак не розуміє, що для нього це, рано чи пізно, може закінчитися «долею Чаушеску». Якщо його не розірвуть люди, то скорше за все це зроблять «друзі».

Для них він вже не гравець. Далі. Потрібно чітко усвідомлювати, що НС - це громадянська війна. Саме це й потрібно Кремлю, щоб остаточно здійснити свій імперський план з розколу України. Зараз вони роблять все для того, щоб зірвати завтрашню сесію ВР, на якій можливе прийняття доволі важливих рішень. Кремль прекрасно розуміє, що значна частина депутатів почала вагатися, що народ України - не білоруси (при всій повазі) і що наш протест не закінчиться, допоки Україну не буде звільнено від окупаційної хунти. 

Саме тому антиукраїнські сили та їхні ПРислужники робили і робитимуть різні ганебні провокації для того, щоб зірвати завтрашнє засідання ВР і остаточно унеможливити безкровний вихід з кризи.

Протягом дня вони вкидали усілякі інформаційні провокації, так звану «психологічну підготовку» до введення НС. Далі. Сюди їдуть і вже приїхали тисячі титушок, бандитів-відморозків, котрі повинні здійснити напад на Майдан о 4-6-й годині ранку. Ці покидьки за брудні гроші Гепи-Допи та гроші Путіна їдуть, щоб знову спробувати встановити в Києві «закони паханату», тероризувати Киян, знущатися над людьми. 

Мета - дестабілізація, масові побоїща і як наслідок втручання спецпризначенців та введення НС. Ми не маємо права цього допустити. Наш святий обов’язок захистити Київ від наруги загарбників, захистити наш Майдан, захистити Україну від іноземної інтервенції. Коли ми разом - банда відступає!

Я ніколи не ховав свою жопу в пісок і був з вами з першого дня. І надалі, не сумнівайтеся, я буду поряд з вами, навіть якщо це буде останній бій.

Щиро кажучи, я не вірю, що завтра щось вирішиться, бо ублюдок азаров, збільшенням чисельності «беркуту» і «грифону» до 30 тисяч, чітко дав зрозуміти, вони не відступлять і підуть на все. Але якщо зберігається хоч один, найменший шанс вберегти країну від кровопролиття - його потрібно використати. Ці тварюки не вартують жодного українського життя. Крові було достатньо... Ну, а якщо не вдасться цього уникнути, значить приймемо це як данність. Готові. Землею і водою будемо битися з варварами. 

Будемо боротися до перемоги!

Отже. Мужики, загальна мобілізація на Майдан. Хто може - сьогодні, а хто ні, то завтра о 12.00! Бути всім! У мене є відчуття, що вже дуже скоро крапку у цій виснажливій епопеї боротьби з бандитами буде поставлено. Ніякого розпачу, ніякої суєти, ніякої паніки, навіть якщо оголосять НС. Бо насправді надзвичайний стан в Україні де-факто давно введений. 

Ми вже перемогли, коли вийшли на Майдан, бо Україна вже ніколи не буде такою як раніше. В ці буремні дні народилася нова Україна, нова нація! Це могутній, славний і великий Народ, бути частиною котрого для мене велика честь. Жодних сумнівів, все буде добре. Окупанти та їхні поплічники зазнають поразки! Україна переможе! Разом-Сила! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини